Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur man handlar en billån

För de flesta människor, köper en bil innebär ett billån. Helst skulle det vara bäst att inte skuldsätta sig när man köper en bil, men det är ofta inte möjligt. Om du är shopping för en bil lån, tar sig tid att undersöka alla alternativ och samla tillräckligt med information för att göra det möjligt för dig att fatta ett välgrundat och klokt beslut. Instruktioner
1

Bestäm hur mycket finansiering du har råd att ådra. Ett billån bör uppfyllas inom tre år för bästa resultat.
2

Kontakta banken du har konton med och fråga om förhandsgodkännande är möjlig. Fråga även om din bank erbjuder lägre räntor för kunder som använder automatiska betalningar eller om det finns några andra rabatter du kan kvalificera sig för. Efter att ringa din bank, kontakta flera andra banker i jämförande syfte. Anteckna alla prisofferter du får så att du kan jämföra dem med priserna auto återförsäljare när du startar bilen shoppa.
3

Var beredd att lämna din nuvarande inkomst och bevis på inkomst under förhandsgodkännande period eller vid den punkt du registrerar lånet papper.
4

Börja bil shopping när du har din finansiering avvecklas. Jämför lånet information du samlat in med finansieringen finns på bilhandlare så att du kan göra det bästa finansieringsbeslutet.
5

Consult långivaren du väljer att använda när du har hittat en bil. Typiskt, kommer långivaren att ge dig en check för att ge auto återförsäljare för att köpa det. Den auto återförsäljare kommer att överföra auto titel till dig med ett tillägg notera lien.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78468.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.