Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Skaffa en ombyggd titel

En ombyggd titel indikerar att en tidigare skadad bil har reparerats och är nu körbar. En ombyggd fordon anses vanligen en bärgning, termen "rädda" indikerar att skador på fordonet översteg värdet av fordonet. Detta händer ofta när fordon är inblandade i bilolyckor. Ombyggda titlar är ibland kallas bärgning titlar. Många stater tillåter ett bärgat fordon att vara på väg igen, så länge det trafiksäkra. Instruktioner
1

Fyll i en ansökan om fordonets titel och registrering. Formuläret kräver fullständigt namn och adress på innehavaren, samt fordonets information inklusive VIN, år, märke och modell. Denna blankett finns på din statens motorfordon kontor, och ibland också tillgängligt på byråns webbplats.
2

Skicka in ansökan om titeln och ägarbevis till institutionen för motorfordon representant. Du kan också krävas för att visa din legitimation. Ett fordon titel eller ett köpebrev krävs ofta för att styrka äganderätten.
3

Fyll i de obligatoriska fordonskontroller. Många stater kräver att VIN på fordonet måste kontrolleras av en auktoriserad representant som sheriff avdelning. Kalifornien, till exempel, kräver också att fordonet genomgår en broms och ljus inspektion och en smog check, och lastbilar och pickuper måste vägas på en offentlig skala. Wisconsin kräver att alla delar av fordonet inspekteras för att kontrollera att de inte är stulna och är i säkert driftstillstånd.
4

in alla kompletterande material såsom smog certifikat, vikt certifikat och VIN-kontroll som Institutionen för motorfordon kontor, och betala alla avgifter. En ombyggd titel kommer att utfärdas om du har klarat alla obligatoriska inspektioner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79172.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.