Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Florida Vehicle Titel Information

Florida fordon titlar utfärdas av din lokala tullindrivare kontor, men de flesta återförsäljare hjälper dig att få en utan att behöva besöka skattmasen själv. Du ska aldrig ta leverans av en ny eller begagnad bil från en återförsäljare utan någon form av dokumenterad titel utgivande eller överlåtelse. Om du köper en begagnad bil direkt från den tidigare ägaren, det finns specifika åtgärder att vidta för att överföra äganderätten till ditt namn. Vad är ett fordon titel?

Ett fordon titel är ett intyg om bevis på äganderätt till ett motorfordon i delstaten Florida. De flesta fordon är skyldiga att vara titeln, men det finns några undantag. Addera få en titel


För att få en Florida bil titel, måste du ha ett ägarbevis och bevis på lämplig försäkring (dvs. båt, bil, motorcykel). Du måste ta dessa dokument till din lokala skatteindrivare kontor tillsammans med en check på någon försäljningsskatt, och kontoret kommer att fråga dig en titel. Du måste göra detta när du köper en ny bil eller när du tar ett motorfordon i staten.
Avgifter

grundavgifterna fordon titel över Florida under 2010 är följande: Nya bilar: $ 77,25, fordon som tidigare registrerats i Florida: $ 75,25, fordon som tidigare registrerats i en annan stat eller land: $ 85,25. Det finns en extra $ 2 avgift vid inspelning en panträtt finansierade fordon. För att lägga en lien bara kostar $ 74,25. Addera Hur lång tid innan jag får min titel?

När du skickar in din ansökan om titeln tillsammans med alla nödvändiga dokument och avgifter till lämplig tullindrivare kontor, ett intyg om titeln kommer att skickas till dig inom fem arbetsdagar. Vissa län har skyndsam tjänst för en extra avgift.
Undantag

Florida Department of Motor Vehicles (DMV) inte kräver titlar för mopeder, motordrivna cyklar och släpvagnar som väger mindre än 2000 £. Dessa fordon kräver fortfarande registrering, som du kan få med bevis på ägande, ett köpebrev, och /eller ett chassinumret. Kontrollera med din lokala DMV kontor för mer information. För en lista över DMV kontor, se Resurser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78654.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.