Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Så här importerar en Toyota Hilux till USA

Det finns två sätt att importera en Toyota Hilux till USA. En metod är som en temporär import. Tillfälliga import skall lämnas tillbaka till sina ursprungsländer tillsammans med dig, som anges av National Highway Transportation Safety Administration. Det andra alternativet är att beställa den från tillverkaren med amerikanska specifikationer, eftersom det inte finns någon Toyota Hilux s på "Lista över icke-överensstämmande fordon får importeras." Information för båda dessa alternativ finns på NHTSA hemsida. Saker du behöver
Bill of Salu Bill of landning
Visa fler instruktioner
1

Välj en tull införselhamnen som kommer att vara bekvämt för dig att plocka upp din Toyota Hilux. En lista över portar finns på US Customs and Border Protection hemsida.
2

Skicka lastbilen i obligationen till tullen vid US port du valde. Den tullgarantier blankett 301 finns på US Customs and Border Protection hemsida.
3

Present till tullen i kvittot och fordonets registreringspapper.
4

Ge tullen den ursprungliga räkningen för landning från avsändaren eller transportör du använde. Avsändaren eller transportör du använder bör redan vara medvetna om tullens krav. Om detta är en temporär import, skall denna skickas till USA genom en registrerad importör. En förteckning över registrerade Importörer finns på NHTSA hemsida.
5

Komplett Naturvårdsverket blankett 3520-1. Detta formulär kommer att ges till dig av tullen.
6

Komplett Department of Transportation formulär HS-7. Denna form krävs av National Highway Transportation Safety Administration. Tullen kommer att förse dig med denna blankett.
7

betala tull och skatter till tullen kassan. Den tull och skatt beloppet kommer att fastställas baserat på det pris du betalat för bilen. För en ny Toyota Hilux, är tullen 25 procent av köpeskillingen med 2010.
8

Plocka upp din Toyota Hilux från inspektionen området. Du kommer att få ett avslut formulär från tullen för frisläppandet av din lastbil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79020.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.