Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Auto Lease Alternativ

Leasing en bil är ett attraktivt alternativ om du inte vill köra bilen i mer än två år. Månatliga betalningar på leasade fordon är vanligtvis lägre än nya bil betalningar. När hyresavtalet är upp, kan du erbjuda att köpa bilen för dess aktuella marknadsvärde eller returnera den och ta ut ett nytt hyresavtal. Innan hyra en bil, överväga dina alternativ. Sluten, öppen-end, subvented och singel-betalning leasingavtal är tillgängliga. Closed-End Car Leasing

Slutna bil leasing är ett bra alternativ för de flesta konsumenter. Eftersom de flesta bilar sjunker i värde över tiden, slutna leasing skyddar hyrestagaren från att betala skillnaden mellan värdet på bilen när de leasade den, och det aktuella marknadsvärdet. Denna kostnad absorberas av biltillverkaren. När du registrerar en sluten hyresavtal

, samtycker du till körsträcka gränser (vanligtvis 12.000 miles per år) och du samtycker till att hålla bilen i gott skick. Om du går över gränsen körsträcka eller misslyckas med att hålla bilen på rätt sätt, kommer du att debiteras extra avgifter i slutet av hyresperioden. Underhålla bil kräver regelbundna oljebyten, fininställningar; rotationer däck och utbyte

samt årliga inspektioner enligt din statens krav.

Du kanske måste gå generalagenten där du leasade bilen för underhåll kontroller eller du kanske kan gå till en licensierad mekaniker som specialiserat vilken typ av bil du hyra.

Kostnaden för underhållet oftast betalas av tillverkaren när underhåll utförs på ett återförsäljaravtal. Du kan vara ansvarig för att betala de avgifter för underhåll om du tar bilen till en utomstående mekaniker.
Open-End Car Leasing

obestämd hyresavtal inte innehåller en körsträcka gräns. Detta är varför dessa leasingavtal är attraktiva för företagare eller de som reser mycket i jobbet. Du kommer fortfarande att ansvara för regelbundet underhåll på fordonet, dock.
P Om du registrerar en obestämd leasing, kommer du att vara ansvarig för att betala skillnaden mellan kostnaden för bilen när du arrenderade det och den nuvarande . marknadsvärde när bilen återlämnas till tillverkaren Om marknadsvärdet på bilen förblir oförändrad eller ökar

, kommer du inte betala extra, du kan även tjäna en återbetalning. I de flesta fall kommer värdet på bilen sjunker, så var beredd att betala mellanskillnaden.
Andra typer av Car Leasing

Andra typer av bil leasing att tänka på är subvented leasing och singel-betalning leasing.

Subvented leasing erbjuder lägre räntor och högre beräknade marknadsvärden när bilen återlämnas. Höga uppskattade värden sänka skillnaden mellan värdet på bilen när du arrenderade det och det aktuella marknadsvärdet på retur. Detta sänker vad du skulle skyldig vid slutet av hyresperioden.
P Om du vill betala hela leasingavtalet summan i början av hyresavtalet och inte behöver oroa sig för månatliga betalningar med ränta, be om en enda betalning hyresavtalet.

Se till att bestämma räntekostnaderna själv att se till att du får en rättvis uppgörelse från leasing agent.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78368.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.