Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur att bryta ett nytt kontrakt bilköp

När du bestämmer dig för att köpa en ny bil, måste du göra en betydande mängd forskning innan faktiskt köper. Du behöver forskning på märke och modell, samt återförsäljare du har i åtanke. Även om du gör allt till synes korrekt, kan det uppstå problem eftersom ingenting är garanterat att gå smidigt. Därför, någon gång kan det vara nödvändigt för dig att bryta köpekontraktet för en ny bil. Instruktioner
1

Skriv ett brev till återförsäljare inom tre bankdagar från undertecknandet av avtalet, enligt Consumer Credit rättstjänst, Inc. Du har rätt att avboka inom denna tid. Inkludera namn och adress i återförsäljaravtalet i brevet, och leverera det personligen. Det måste komma fram inom dessa tre dagar, så lita inte på mail.
2

Läs noga igenom avtalet och garantin, om det har gått längre än tre arbetsdagar. Om dealern har brutit kontraktet eller garanti på något sätt, som att sälja ett nedslitet bil, då kan du häva avtalet utan påföljd, enligt American Bar Association.
3

Informera återförsäljare du vill häva avtalet, även om du inte har någon rättslig grund för att avbryta, t.ex. ett allmänt missnöje med ditt val. Men om du gör det, har dealern en rätt att hålla din insättning och kan även lämna in en stämningsansökan mot dig för utebliven vinst.
4

tillbaka bilen till generalagenten när köpekontraktet är bruten . Oavsett vilken metod du använder för att bryta kontraktet, måste du lämna tillbaka bilen till återförsäljaren i samma skick som den köptes. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78904.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.