Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Skaffa ett fordon Titel

När du köper en ny bil du oftast kommer att få en kopia av titeln från säljaren av fordonet som en del av ditt köpeavtal. Om du inte får en titel på en ny bil, kommer du behöver för att få ett fordon titel på egen hand, oftast inom en till två veckor från inköpsdatum. Du behöver vissa handlingar för att erhålla ett fordon titel. Saker du behöver
tillverkarens intyg om OriginCompleted Titel ApplicationMoney för avgifter
Visa fler instruktioner
1

Gå till din statens Institutionen för motorfordon. Du måste gå personligen till DMV eftersom nya titlar inte skickas via e-post. Om ditt tillstånd inte har en DMV, kan du gå till det lokala skattekontoret.
2

Ta med tillverkarens intyg om Origin (MCO). Detta dokument kommer att ha en certifierad stämpel som DMV representant kommer att undersöka när din ansökan om en ny titel. För 2009 bilar och senare måste MCO indikerar att bilen har träffat utsläppsnormer. Din återförsäljare kommer att förse dig med det här dokumentet när du köper bilen.
3

Lämna den information lien innehavaren om du inte äger bilen direkt. Namn, adress och bolagsskatt koden måste ingå i din ansökan.
4

betala ansökningsavgift som krävs för att få fordonet titeln. Priserna kommer att variera beroende på om du äger bilen eller om det finns en kvarstad mot bilen. Efter tillhandahålla dokumentation och ansökan till DMV, måste du vänta på den information som skall certifieras. Troligtvis kommer den nya titeln att skickas till dig eller en kvarstad innehavaren inom 30 dagar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78487.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.