Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur man väljer en bil med de betalningar du har råd

Många människor som försöker följa en månadsbudget kastas bort när de kommer till en återförsäljare för att handla en ny eller begagnad bil. Det är alltid bäst att vara förberedd - särskilt uppmärksamma vad yo råd och vilka typer av bilar som är i din prisklass. Detta kommer att hjälpa dig att undvika eventuellt säljtryck eller helt enkelt ge efter för din egen önskan att ha en bil som är bortom dina möjligheter. Både leasing och finansiering är ett alternativ - leasing kan ge en lägre månatlig betalning för en förare, men är inte för alla. Forskningen kommer att ge den kunskap du behöver för att handla bilar i din prisklass --- You'Ll spara tid och pengar. Instruktioner
1

Undersök din egen kreditvärdighet. Skaffa en gratis kopia av din kredit rapport från annualcreditreport.com, som Federal Trade Commission konstaterar "är den enda auktoriserade källan för fri årlig kredit rapport som är ditt lag." Kontrollera att din kredit historia är felfri. Gör några korrigeringar, vid behov, genom att kontakta det företag som har lämnat felaktiga uppgifter. Den ränta du betalar på din bil lånet kommer att styras av din kreditvärdighet, se till att du inte betalar mer än du behöver på grund av misstag på nätet köpa 2

Review räntor.. Kontrollera tillverkarens webbplats för någon ny bil du är intresserad av att fastställa priser, incitament och program leasing. Kontrollera med din bank - eller annan bank i ditt område - att fastställa priser i enlighet med den term som du behöver. Till exempel, en hastighet förblir ofta samma för ett till fem års lån, och ökar sedan under en sexårsperiod. En sju-årsperiod, om sådana finns, har den högsta hastigheten.
3

Ansök om ett lån, online eller i person, med en lokal bank som du har hittat att ha bra priser. Godkännandeprocessen kan ta flera dagar. När du har din ränta och löptid, kan du bestämma var din kredit står och använda din beviljningsgrad att räkna beräkningar. Om du fick den lägsta ränta som erbjuds av banken, är det säkert att anta att du kommer att kvalificera sig för eventuella specialpriser på återförsäljaren.
4

Ange beräkningar i en automatisk räknare, som den på Edmunds . com. Den automatiska räknare är förebådade med stat och landsting skatter --- du måste ange ditt postnummer. Du kan hitta återförsäljare avgifterna skiljer sig något, men bara något. Ange i priset på en bil och hur mycket pengar du planerar att lägga ner mot ditt lån. Mata in uttrycket och hastigheten för att se din månatliga betalning. Enda butiken för fordon i din prisklass, baserade på auto beräkningar du räkna. Om du köper en ny bil, skriv in någon tillverkare rabatter och särskilda räntor som du hittat på tillverkarens webbsida för att se om du har råd med en ny bil. Tillverkarens hemsida kan du också se prissättning med olika tillval och tillbehör, så att du kan bestämma rätt tillverkarens föreslagna priset.
5

Börja handla. Sök på nätet för lokala handlare att granska inventering och prisklass. Många handlare inte sätta priser på de fordon som är på mycket, men ger prissättningen för online-shoppare. Besök återförsäljare och låta säljare vet att du inte kommer att betala mer än din budgeterade beloppet. Om du föredrar att köpa privat, använder Prisuppgifterna som du använde för att bestämma en överkomlig månatlig betalning som din riktlinje.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78758.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.