Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur man tar bort Auto Återförsäljare Plast Badge Reklam Logo

Grattis, du har köpt en ny bil! Efter att du har loggat på den streckade linjen, diskuterade betalningsalternativ och tog med den hem, du är kvar stirrar på en självklar pusselbit: auto återförsäljarens plast emblem reklam logo. Om dealern inte ta bort det innan du tog bilen utanför partiet, kan de, om du tar det tillbaka. Om inte, finns det flera beprövade sätt att befria er från det uppenbara markör för en ny bil köp. Saker du behöver
Fönsterputs
Kökshandduk
WD-40
Plastskrapa eller rakblad
Batteridriven hårtork Laptopbatterier
bomullstuss
Rubbing alkohol
Nagellack Remover Review Rag
De-Solv-Det
Visa fler instruktioner
1

rengöra området och klistermärken med fönsterputs och en te handduk, som inte släpper fibrer lika lätt som en vanlig trasa. Ofta nya och begagnade bilar både kommer sitta på golvet eller i elementen i månader utan tvätt. Detta gör att du kan börja emblem borttagning med en ren yta.
2

Coat plasten logotypen med ett smörjmedel, såsom WD-40, i ett svalt, skuggigt område (sol eller värme kommer att torka ut klistermärke). Låt smörjmedlet i blöt i en timme.
3

Wedge en plast skrapa eller rakblad under kanten av reklam-logotypen. Arbeta långsamt för att inte slita på märket.
4

Försök värma emblem med en batteridriven hårtork om det fortfarande håller. Värmen emulgerar limmet. Lätta sticker ut med en skrapa eller blad.
5

sticka de resterande återstoden av med ett lösningsmedel. Doppa en bomullstuss i tvättsprit eller nagellack remover. Coat med ett smörjmedel igen och gnugga med en trasa. Eller använd en citrus-baserad produkt, såsom De-Solv-It, beläggning en trasa och gnugga över resten. Genom att rengöra fönster igen med fönsterputs
6

Slutför. Arbeta alla limrester med en kökshandduk för en professionell finish.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78588.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.