Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Information om Kelley Blue Book

En branschstandard sedan 1940-talet, är Kelley Blue Book ett pris handledningen för bilar och andra fordon som uppdateras årligen. Begagnade fordon Angivna värden är inbyte, privat fest och rekommenderat värde. Nya fordon värderingar ingår tillverkarens föreslagna priset (MSRP), faktura pris och Blue Book värde. Fordonstyper

Kelley Blue Book visar värdet av bilar, lastbilar, sport utility fordon, motorcyklar, snöskotrar och vattenskotrar.
Erhålla värden

Folk kan beräkna ett fordons värde på Kelley Blue Book webbplats (se Resurser) eller kontakta någon auto återförsäljare för information.
Begagnade fordon Värden

andrahandsvärde är priset en återförsäljare kommer att erbjuda när en kund köper ett annat fordon och inkluderar den nuvarande som en del av betalningen. Privat fest värde är det pris till vilket privata ägare säljer, och rekommenderat betecknar det belopp en köpare kan räkna med att spendera på en återförsäljare. Addera New Vehicle Värden

MSRP bestäms av tillverkaren, och fakturan priset är det belopp som tillverkaren laddar återförsäljare för nya bilar och andra fordon. Återförsäljare kan välja att sälja till ett annat pris från MSRP. Ny bil Blue Book värdet anger priset folk faktiskt betalar för ett visst fordon på en rikstäckande basis.
Faktorer

beräknas genom faktorer såsom tillverkningsår , märke och modell, motorstorlek, körsträcka, allmänt skick och detaljer anpassade.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78458.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.