Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur du jämför bil funktioner och priser

När du köper en ny eller begagnad bil, det finns många faktorer att beakta. Tillsammans med estetik funktioner och pris kan väga tungt på beslutet till hands. Du måste jämföra funktioner och priser innan du gör ett val när du vill få mest för dina dollar, och först när dessa faktorer sätts sida vid sida kan du göra rätt val. Instruktioner
1

tittar på priset på de fordon som behandlas. Om de är i samma prisklass, kommer det att bli lättare att jämföra funktioner och prissättning. Du kan förvänta dig liknande funktioner i bilar i samma prisklass. Du kan också begränsa urvalet genom att bortse från eventuella fordon ur din prisklass.
2

Undersök säkerhetsfunktioner i varje fordon. Om de alla har krockkuddar, men bara en eller två har låsningsfria bromsar, kan du ha möjlighet att utesluta vissa av dina val som låsningsfria bromsar gör en bil säkrare övergripande. De höja värdet på bilarna i fråga om de utan denna funktion.
3

Kolla motor val. Du kanske märker att vissa av bilarna har större, mer kraftfulla motorer. Inte bara påverkar detta vidareförsäljning, men en mer kraftfull motor är mer värdefullt monetärt. Om du letar efter bränsleeffektivitet, kan detta vara det motsatta som de flesta fyrcylindriga motorer har bättre gas körsträcka än åtta cylindriga motorer.
4

Jämför genomsnittliga gas körsträcka. Med gaspriserna höga, kan du spara hundratals dollar per år om du ser till att köpa en bil med bra gas körsträcka. För att jämföra, i genomsnitt för stadskörning och motorväg siffror för att få en övergripande genomsnitt. Tänk på att din körstil påverkar din totala gas användning.
5

Jämför garantier av alla möjliga val. Om bilarna är nya och av olika märken, kolla att se vad de garantier omfattar. Om två bilar är mycket lika och man har en längre eller bättre garanti, kan det vara ett övervägande. Om de är begagnade, kolla vilka har kvarvarande fabriken garantier och också kontrollera att se kostnaderna för eftermarknaden garantier på just dessa fordon. Dessa priser bör inkluderas i kostnaden för ägandet.
6

köra bilen så länge som möjligt. Provkör varje bil för att se hur de hanterar och hur kul de är att köra. Eftersom detta är syftet med bilen, vill du ha en bil som hanterar och kör till din böjelse. Dess körförmåga samt dess bromssträcka är alla funktioner som bör vara mycket viktigt för dig och bör väga tungt på ditt beslut.
7

Undersök insidan av varje bil för att få en känsla för dess ergonomi . Varje bil i drift ska vara bekväm att sitta i och har en stark air conditioner med välplacerade ventiler. Du bör också lyssna på stereon för att se om det är enligt dina önskemål och notera vilka fordon har makt fönster och dörrlås samt larmsystem. Du kommer att tillbringa större delen av din bil tid i bilen, så inredningsdetaljer är viktiga också.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78518.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.