Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur man använder en Bond Bilhandlare

Bilhandlare obligationer är som de flesta obligationer som är utgivna av skäl som handlar med pengar , transaktioner , och skyldigheter . Bilhandlare använder obligationer eftersom de är rättsliga instrument som garanterar obligee ( personen skyldig att betala ) kommer att betala skulden . Bil auktioner och andra bilhandlare är bekväma säljer bilar värda tusentals dollar till licensierade och kontraktsbundna bilhandlare eftersom de vet att bankerna kommer att hedra transaktionerna . Instruktioner
1

Presentera en obligation som köptes från en bindning byrå , tillsammans med försäkringsbevis , till den statliga myndighet som utfärdar bilhandlare licensen . Den Licensing Agency kräver bevis på obligations-och försäkring före utfärdandet av licensen . Staten kommer att behålla den ursprungliga obligationen och försäkring och hålla dem på fil . När licensen har godkänts , kommer staten att skicka ut bestyrkta kopior av handlingarna tillsammans med den ursprungliga licensen .
2

in en bestyrkt kopia av återförsäljare licens och obligation med used- bil auktioner för att köpa och sälja begagnade bilar . De flesta bilauktioner klassificeras " dealern endast " och kommer inte att göra affärer med en återförsäljare om inte dessa dokument finns på fil .
3

Nuvarande bestyrkta kopior av återförsäljare licens och binda till auktioner försäkring bärgning . Bärgning återförsäljare är under samma rättsliga skyldighet att kontrollera deras förmåga att betala för sina inköp före bedriva verksamhet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79213.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.