Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur man bestämma hur mycket att betala för en bil Lease

Ur en ekonomisk synvinkel, hyra en bil kommer inte att sätta dig särskilt långt framåt. I slutet av hyresavtalet du kommer att sluta att ha kört en bil som du inte äger, och du kommer förmodligen att hamna undertecknandet annan hyresavtalet att ersätta den bil du just förlorat. Och eftersom bilen är någon annans egendom, kan du räkna med att han kommer att vara på dig att skydda investeringen. Ändå är allt en fråga om perspektiv och leasing är ett bra alternativ om du bara måste ha den nyaste och bästa av allt, men inte har pengar att köpa det rakt av. Saker du behöver
Lease Kalkylator Review Online Resources
Visa fler instruktioner
1

bestämma din FICO kredit värdering. Leasing en bil är inte som att hyra en bil. Hyra någonting innebär att den ursprungliga ägaren fortfarande äger det och att du betalar för att använda den. Med en bil hyra, köper banken eller leasing företag fordonet från återförsäljaren och debiterar dig en avgift för att täcka det intresse som det är att förlora på de pengar det skulle ha om det inte hade köpt bilen. Som sådan, har din kredit värdering lika mycket effekt på hyresavtalet takt som det skulle på ett billån eller ett vanligt lån för att köpa bilen.
2

Gå till bankrate.com att hitta den aktuella nationella genomsnittet billån april priser för en person med din kredit. Medan april priserna kommer att variera beroende på tillverkare, region, tid på dagen och priset på te i Kina, kommer att titta på det nationella genomsnittet för en viss kredit värdering får du i bollen-parken. Dividera att APR med 2400 för att få hyresavtalet "pengar faktor." Pengarna faktorn är att ditt hyresavtal vad en APR är att köpa en bil, och det faktorer på samma sätt. Om du redan vet att pengarna faktorn på bilen i ditt val, multiplicera det med 2400 för att få den effektiva räntan.
3

Subtrahera bilens pris-som-ny från dess beräknade andrahandsvärde efter den leasingperioden för att få din princip. Multiplicera antalet år i din hyra av den effektiva räntan, tillsätt 1 och multiplicera det med principen. Detta kommer att ge dig den summa pengar du har betalat i slutet av hyresperioden. Dela det med antalet månader i hyresavtalet, och du hamnar ganska nära din förväntade betalningen. Tänk, återigen, att en hel del faktorer går in avgöra själva hyresavtalet takt, och de kommer att variera genom utlåning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78455.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.