Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Kvalificerade Faktorer för Cash for Clunkers Cars

CARS-programmet, eller Cash for Clunkers som det ofta kallas, har ett ekonomiskt incitament för personer med äldre, mindre bränslesnåla bilar att handla i deras bil för ett nytt fordon med bättre bränsleeffektivitet. Syftet med programmet var att minska skadliga utsläpp och bensinförbrukning, och stärka den amerikanska ekonomin. Inte varje bil är berättigad till inbyte, och inte bara någon bil kan köpas med rabatten pengar. Status för Trade-in fordon

Fordon berättigade till handel måste vara mindre än 25 år, vara i körbart skick, och registrerat och försäkrat för ett helt år innan han handlades i. Dessutom fordonet måste få 18 mpg eller mindre. Anledningen till dessa villkor är att regeringen ville begränsa missbruk av systemet genom att stoppa människor som ville handla i en gammal bil som inte längre används. Den bränsleeffektiviteten krav är därför ett av de uttalade målen med programmet är att förbättra den totala bränsleeffektiviteten på amerikanska vägar.
Nya krav på fordon

bilar som köps med rabatten pengar måste få minst 22 mpg, eftersom den nya bilen måste få minst 4 mpg mer än handeln i fordonet. Den nya bilen kan inte ha en tillverkares tyder pris högre än $ 45.000 innan du lägger funktioner, alternativ, skatter eller avgifter destination. Den nya bilen ska vara en bil eller lastbil, motorcyklar och skotrar är inte berättigade. Fordonet köpte måste också vara ett nytt fordon, begagnade bilar är inte stödberättigande. Utländska eller inhemska bilar är berättigade, och arrenden av minst fem år också kvalificera sig.
Personliga Behörighet

Endast personer bosatta i USA är tillåtet att delta i Cash för Clunkers. För att ansöka om rabatten, måste köparen lämna en personlig statlig identifiering, till exempel ett körkort, samt försäkringsbevis och registrering för det senaste året. Annars är programmet öppet för alla. Endast ett fordon kan köpas per person, och den rabatt beloppen varierar mellan $ 3500 och $ 4.500 baserat på förbättring av bränsleekonomin för nya vehicleo ver den gamla bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79016.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.