Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur avdelning Homemade Cars i Missouri

Äga en hemmagjord fordon i Missouri kan vara givande, men kraven för att få den titeln är annorlunda än med andra fordon. Hemlagad fordon delas in i två olika kategorier, speciellt konstruerade motorfordon eller kit motorfordon. Ett specialkonstruerat fordon är ett fordon inte konstruerad som ett eget namn, märke, modell eller typ av en biltillverkare. Kit motorfordon monteras av en annan person än en allmänt känd biltillverkare använder en "glidare kit" eller "replika" och åtföljs av ett tillverkarens deklaration om Origin. Instruktioner
1

Schemalägg hemlagad bilprovning, vilket kräver ett ifyllt intyg undersökning av fordonet, DOR-551, vilket är bra för sex månader. En medlem av St Louis stad /län Auto Theft Unit eller Missouri State Highway Patrol måste utföra granskningen. Schemalägg prov fyra veckor innan de ansöker om ett Missouri intyg om titeln. Köpa Certificate undersökning av fordonet vid en lokal licens kontor före prövningen för en avgift på 25 USD i september 2010.
2

Förbered en ifylld och undertecknad ansökan om Missouri Titel och licens, DOR-108. Enligt § 301,190, Reviderade stadgar Missouri, ska en undersökning av fordonet åtfölja varje ansökan om original Missouri intyg om titel för en hemmagjord fordon. Ägaren måste fylla i den övre delen av formuläret, inklusive en förteckning över de specifika delar som används för att göra hemgjord fordonet om det är en speciellt konstruerad bil. Addera 3

lämna in en ansökan om ID-nummer , DOR-5062, till Missouri State Highway Patrol eller St Louis stad /län Auto Theft Unit, för att få ett nummer som tilldelas sedan hemlagad fordonet inte kommer att ha ett offentligt chassinumret, eller VIN. Som av maj 2010, kräver denna form en $ 10 avgift samt ägarens attesterad signatur.
4

Ta avslutade pappersarbete, inklusive ansökan om Missouri Titel och licens, Vehicle typintyget och ansökan om ID Nummer till motorfordon Bureau, som, i september 2010 kommer att ta ut en $ 8,50 title avgift utöver försäljning /användning skatt baserat på inköpspriset av "kit" för kit bilar eller summan kostnaden för de delar som hör till speciellt konstruerade fordon. Försäljningen /användning skatt utgörs av statlig omsättningsskatt på 4.225 procent plus tillämplig lokal försäljning skattesats på ägarens bostad. Den Missouri Department of Revenue har en online-kalkylator för att beräkna avgifterna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78908.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.