Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Så att köpa en ny bil och få den levererad

Internet har gjort att köpa en bil en mycket enklare process än det brukade vara. Istället för att behöva köra från återförsäljare till återförsäljare för att kolla vad inventering är tillgänglig, kan du nu kontrollera webbplatserna för många återförsäljare och se bilder och information om de faktiska bilarna nu i lager. Många transaktioner kan nu göras via telefon, Internet eller fax och du kan köpa en ny bil med relativt lite problem eller stress. Beroende på återförsäljare, kan du även ha bilen levererad till ditt hem. Saker du behöver
Telefoner Datorer boka hotell med Internetanslutning
Visa fler instruktioner
1

Forskning handlare som är belägna i närheten av ditt hem. Du kan titta på nätet eller kolla i telefonboken för att se vilka återförsäljare som är närmast dig. Ju närmare återförsäljaravtalet är, desto lättare en bil leverans kommer att bli.
2

Kontakta generalagenten för att kontrollera att leveransen är ett alternativ. Det kan vara noterat på återförsäljarens hemsida eller så kan du ringa och fråga. En extra avgift kan tas ut för leverans eller de kan erbjuda för att leverera en bil från en annan återförsäljare till återförsäljare närmast dig.
3

Undersök inventering av återförsäljaravtalet du vill göra affärer med. Du kan antingen besöka generalagenten att gå mycket eller undersöka deras inventering och alternativ på nätet.
4

Research bilarna det du är intresserad Kelley Blue Book, Edmunds, och Consumer Reports är alla alternativ för granska det totala värdet och tillförlitligheten hos olika bilar.
5

Välj din bil och ordna betalning eller finansiering. Du kommer antagligen behöva gå till återförsäljaravtalet personligen för detta att korrekt behandla betalningen, särskilt om du behöver en bil lån. Du kanske kan göra det hela via telefon och /eller fax om du inte kräver finansiering.
6

Ordna för platsen bilen ska levereras till och när bilen blir där. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78675.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.