Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur kan jag köpa en återförsäljare bil?

Köpa en återförsäljare bil är en bra idé om du är i marknaden för en ny bil, men letar efter en bra rabatt. Många återförsäljare har en flotta av bilar avsedda för återförsäljaravtal anställda och kunder när deras bilar är på service. Även dessa fordon kan ha ett par tusen miles på dem, de är väl underhållna och säljs med rabatt över en jämförbar bil med några miles. Dealer fordon använder

Historiskt sett var återförsäljare fordon som används av säljare som demonstranter. De drevs och hållas ren från säljare som använde dem locka utsikter att besöka utställningslokalen. Men eftersom att ha ett stort antal anställda köra företagsägda fordon återförsäljaravtal plåtar gav återförsäljarna är ansvarig för skador, har denna praxis stannade vid de flesta återförsäljare. Idag är återförsäljare fordon som drivs av högsta ledningen eller av kunder som har fordon som för närvarande för service.


Kontakta Generalagenterna När du letar efter en återförsäljare demo eller tjänsten lånad bil, direkt kontakta återförsäljare som säljer den typ av fordon du är shopping för. Kom ihåg att återförsäljare fordon är oftast nya och namnlös, så de kommer att dyka upp under den nya bilen inventering på återförsäljare webbplatser. I själva verket skiljer de flesta återförsäljare webbplatser inte mellan nya fordon och nya fordon som används som demos. Som ett resultat, är det bäst att kontakta återförsäljare direkt via e-post eller telefon för att se om det finns några demos i lager.
Rätt Pris
p Det är förståeligt att förvänta sig en rabatt vid köp av en återförsäljare fordon. Det är dock viktigt att ha realistiska förväntningar när de beräknar din riktpriset på en demo. Även återförsäljare skall vara motiverad att sälja återförsäljare drivna fordon som har miles på dem, kommer de inte ta en betydande förlust helt enkelt att göra en deal. CarBuyingTips.com konstaterar att det bästa pris att betala för ett demo fordon lätt kan beräknas. Till exempel, om en aktuell årsmodell bil, rekommenderar hemsidan du knackar $ 3000 off av MSRP och dra ytterligare $ 0,15 för varje mil på fordonet. I verkligheten, bör du försöka att köra en bättre förhandlare vid första, tillgripa denna formel endast om det är nödvändigt. Återförsäljare kan få extra pengar från tillverkaren på fordon som används som tjänsteleverantörer loaners och demos, så du bör nog börja ditt erbjudande på $ 5.000 eller 20 procent lägre än MSRP, vilket som är störst, och använda $ 0,15 per mil formel endast om det är nödvändigt.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78623.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.