Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur du köper en bil med en avskärmning på din kredit

En avskärmning ger ett kraftigt slag mot din kredit värdering. Det kan orsaka problem när du försöker att få någon typ av kredit, inklusive ett billån. Du kan oftast ändå köpa en bil även om du har en avskärmning på din post. Bara vara beredd på några extra utmaningar, vara redo att lägga pengar ner, och vara uppmärksam för återförsäljare som kan försöka att ta fördel av din situation. Vara långlivade och du kommer snart att vara stolt ägare av en ny bil. Instruktioner
1

kontrollera din kredit filer för att se om det finns någon annan negativ information som kan tas bort. En avskärmning sänker din kredit värdering betydligt, och det kommer att förbli i din kredit-fil för sju år. Men om du kolla dina kreditupplysningar du kan hitta andra föremål som är förbi avlägsnandet deadline eller som har någon form av misstag. Bestrida dem med kreditbyråer, eftersom de måste tas ut av din fil om de inte kan bekräftas. Detta kommer att höja din kredit värdering och kan hjälpa dig att få finansiering trots avskärmning.
2

Fråga familjemedlemmar och vänner med god kredit om de kan vara villiga att underteckna på en bil lån med dig. De kan vara ovilliga att göra det eftersom de kommer att vara ansvarig för lånet om du standard. De kan dock skriva på om de förstår omständigheterna kring din avskärmning och vet att du tänker betala billån.
3

spara upp en betydande handpenning. Att sätta ner så mycket pengar som möjligt hjälper dig att få finansiering, även om du har en avskärmning på din post. Handpenningen kan du låna ett mindre belopp, vilket kommer att göra dig mer tilltalande till långivare. Advokat Mory Brenner säger att du även kan kvalificera sig för finansiering från biltillverkaren kredit arm om din handpenning är tillräckligt stor.
4

Prata med din bank eller kredit unionen om att ordna ett lånelöfte lån. Anne Zieger av Consumeraffairs.com säger att du har mer förhandlingsposition när du går in i ett återförsäljaravtal med din finansiering redan på plats. Din egen finansiell institution kan vara villiga att hjälpa till eftersom du redan har ett etablerat affärsförhållande. Om inte, rekommenderar Zieger försöker Capital One, AmeriCredit eller Household Finance.
5

Prata med återförsäljaren om du inte kan få din egen finansiering på grund av avskärmning. Fråga honom om han arbetar med långivare som är benägna att acceptera dig för ett lån. Zieger säger att vara försiktig om du ordnar finansieringen på detta sätt, som handlare och banker kan försöka vrida dig för så mycket pengar som möjligt via avgifter och onödiga avgifter. I bästa fall betalar du förmodligen en hög ränta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78413.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.