Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur du köper en ny småbil

Det finns många fördelar med att köpa en liten bil, snarare än en stor bil eller större fordon, såsom en lastbil, van eller SUV. Små bilar är också känd som kompakta bilar, och det är precis vad de är: compact. Körning, manövrering och parkering mindre bilar är ofta mycket lättare än större bilar och fordon, särskilt för en ny och oerfaren förare. Kompakta bilar tenderar också att ha bättre bränsleeffektivitet och de kan vara billigare än sina större motparter. Instruktioner
1

Gör en budget för dig själv. Små bilar kan vara mer prisvärd än större fordon, men de är fortfarande en rejäl investering. Om du planerar att finansiera, vet vad du har råd med som en delbetalning och per månad för att hjälpa dig att skapa en budget innan bil shopping. De flesta små bilar kommer att kosta mellan $ 14.000 och $ 35.000.
2

Hitta bilhandlare i ditt område som säljer mindre bilar. Online resurser som bilfirma Directory.com och ny bil Dealerships.com kan hjälpa dig att hitta återförsäljare nära dig. De stora märkena som säljer små bilar är Chevrolet, Ford, BMW, Nissan, Scion, Toyota, Honda och Volkswagen. Leta efter återförsäljare som säljer dessa märken.
3

Besök återförsäljare i ditt område som säljer den typ av liten bil du vill ha. Det finns några grundläggande typer, inklusive små sedaner och sportiga småbilar. Båda typerna sits typiskt 5:55 passagerare och har en bränsleekonomi från mitten av 20 till låg 30 miles per gallon. Eftersom de är så lika, är detta beslut till stor del baserat på dina personliga inställningar för hur din lilla bil ser ut. Var uppmärksam på de funktioner som är viktigast när du funderar på små bilar
4

. Bränsle ekonomi, till exempel, kan variera från bil till bil. Sittplatser, tillgång och lastutrymmet är fråga om personlig preferens som också kommer att variera i olika typer av små bilar.
5

Kontrollera säkerheten rating för små bilar du funderar. Mindre bilar är mycket mer sårbar om inblandad i en olycka än större bilar och fordon, så att säkerhet betyg och funktioner är mycket viktiga. Konsument Reports.org låter dig söka efter en viss bilens säkerhetsnivå. Främre krockkuddar, knä och skuldra säkerhetsbälten och antisladdsystem är alla säkerhetsfunktioner för att leta efter i en liten bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78889.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.