Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Tips om att köpa en bil med en Trade-In Vehicle

När du köper en ny bil för att ersätta din nuvarande bil, kan du hoppas på att byta in din gamla bil för att kompensera priset på ditt nya inköp. Vissa återförsäljare kommer att erbjuda ett rimligt pris för inbyte, men många kommer att försöka betala så lite som möjligt eller att artificiellt höja deras erbjudande och höja nybilspriset för att kompensera. Du kan kompensera för dessa taktiker och se till att du får en rättvis uppgörelse med lite forskning och förberedelser. Forskning

veta värdet på din inbyte bil innan du börjar handla för en annan bil. Webbplatser som Kelley Blue Book ger dig grossist, privat försäljning och detaljhandel kostnaden för nästan alla bilar. Du kan även ta bilen till CarMax för en no-skyldighet köpeanbud att se hur det travar upp mot Kelley Blue Book utvärdering. Kontrollera begagnad bil annonser på nätet och i den lokala tidningen för att få en uppfattning om hur mycket liknande fordon säljs i ditt område. Tänk på att en återförsäljares erbjudande kommer att ligga närmare parti än detaljhandeln.
Förhandla

Börja inte förhandlingar om din inbyte bil tills du har redan avvecklas ett inköpspris för den bil du köper. Om försäljaren frågar om du kommer att göra ett inbyte, berätta för honom att du inte har bestämt ännu. Annars kan han inte vara villig att förhandla fram ett bra pris på den nya bilen. Istället han mayleave i extra vinst som kommer att tillåta honom att ge ett falskt uppblåsta värdet på ditt inbyte fordon.
Alternativ
p Om du inte är nöjd med givarens erbjudande för ditt inbyte bil, överväga dina andra alternativ. Du kan vara bättre att sälja det själv och fördröja ditt nya bilköp tills du gör det. Återförsäljaren kan försöka pressa dig till att köpa en bil eftersom han inte vill förlora en eventuell försäljning. Låt inte detta påverka dig till att göra ett dåligt ekonomiskt beslut. Om du bestämmer dig för att sälja din gamla bil istället för att använda det som en handels-och fordonet du planerar att köpa säljs under tiden kommer det att finnas gott om andra nya bilar att välja mellan.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78493.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.