Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur du köper en bil: Skatter

Köpa en ny eller begagnad bil är en spännande och ofta skrämmande process. När du köper en bil, kräver den stat där du bor betalning av moms. Dessutom kan lokal omsättningsskatt i området där återförsäljaren är bosatt faktor även i den totala skatten, enligt DMV. Du betalar reaskatter på nya och begagnade återförsäljare fordon, samt på privata försäljning av begagnade bilar. Som ett resultat, beror den totala kostnaden för skatten på skattesatsen i det land där du bor och eventuellt lokalen av säljaren. Beräkning av skatten är i procent av köpet och varje stat har en annan takt. Dessutom får återförsäljarna inte alltid inkludera moms i sista fordonet priset, eftersom du betalar avgiften till statens motorfordon avdelning, enligt Cars Direct. Som ett resultat, bör du vara beredd att betala skatten när du registrerar bilen. Instruktioner
1

Ring generalagenten eller privata säljare och be om de lokala momssatser. Kontakta din statens Department of Revenue och beskattning att begära statliga försäljningen skattesatsen.
2

Förhandla det slutliga priset på fordonet med generalagenten eller privat säljare. Denna information är avgörande för att bestämma den totala omsättningsskatt.
3

Multiplicera totala fordonets priset med din statens skattesats. Till exempel, om du bor i Georgien, multiplicera det totala priset med 6 procent. Denna siffra representerar staten moms.
4

Ta din köpebrevet när du går till din lokala avdelning av motorfordon för fordonets registrering. Vissa återförsäljare får inte inkludera moms i ditt slutpris och privat part inköp kräver att du slutför din skatteinbetalning på egen hand. Betala alla nödvändiga skatter och registreringsavgifter direkt till motorfordon avdelning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78869.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.