Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur man ändra titeln på en bil

Som en bilköpare, kan du bli upphetsad när du äntligen betala av ett lån eller köpa ett fordon. Men du kan inte köra iväg i solnedgången med bilen ännu. Det finns pappersarbete, identifiering, licens plätering och, naturligtvis, titlar. Ägandet på en titel ändras inte automatiskt. I stället måste du kontakta institutionen för motorfordon, även kallad uppdelningen av motorfordon, motorfordon division, byrå av motorfordon, avdelning av förarens tjänster, fordon tjänster avdelning, Department of Transportation, transport skåp, kontor av motorfordon, motor fordons registrering eller licens grenen. Saker du behöver
Titel
Förarens Proof licens
av försäkring
personnummer
Visa fler instruktioner
1

Köp en bil, fullföljande betala av ett lån på en bil eller ärva en bil.
2

Förvärva titeln från bilen säljaren.
3

Ta titeln på en köpt fullt bil till en närliggande licens gren med ditt körkort, försäkringsbevis och personnummer, för bilar som inte är köpta med ett billån.
4

Fyll en anmälningsblankett på licensen gren som kommer sändas till långivaren för bilar som köps med ett billån. Långivaren kommer att skicka titeln till licensen grenen när lånet betalas. Titeln kommer sedan att skickas tillbaka till långivaren. Licensen grenen kommer att kontakta dig och be dig att komma och komplettera din ansökan. Du kommer då att kunna registrera och platta ditt fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78529.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.