Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur Överför License Plates

Om du precis har köpt en ny bil eller handlar i din gamla, kan du ha möjlighet att enkelt överföra dina nuvarande registreringsskyltar från en bil till en annan. Detta är ett helt lagligt transaktion, men det finns ett särskilt förfarande för att följa för att se till att allt överförs korrekt. Vidta lämpliga åtgärder för att varna både myndigheterna och staten för överföring av dina skyltar och undvika rättsliga krångel i framtiden. Saker du behöver
Titel eller annat bevis på ägande av både bilar
Visa fler instruktioner
1

Gå till den lokala Department of Motor Vehicles kontor och förklara för expediten att du är intresserad av att överföra dina registreringsskyltar. Så länge båda fordonen är registrerade i ditt namn och du överför från samma typ av fordon (dvs. personbil till bil), kommer du att snabbt kunna bearbeta överföringen.
2

Fyll i licens /registrering Transfer kalkylblad tillhandahålls av expediten. Ange på arket registreringsnummer för både fordon och innehålla siffrorna registreringsskylt exakt som de visas på plattorna som skall överföras.
3

betala licensen plattan överföring (som varierar med state) och din nya anmälningsavgiften (om tillämpligt). I de flesta fall kan du förnya enkelt fordonets registreringsnummer samtidigt och spara några dollar.
4

Montera de överförda plattorna på fordonet och placera den nya registreringen klistermärke på nedre högra hörnet av plattorna (om tillämpligt).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78497.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.