Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur du köper en bil för en Small Business

driva ett litet företag kommer med många utgifter, inklusive utrustning, inventarier, kontorsmaterial och möjligen även anställda. Den goda nyheten med alla dessa kostnader är att de är avdragsgilla. Om du använder din bil för näringslivet och för personligt bruk, är det tyvärr, är inte avdragsgilla. Om du upptäcker att du reser mer och mer för ditt företag, så du kanske vill överväga att köpa en bil som endast används för affärsändamål. Instruktioner
1

Få lite pengar i förskott. Precis som när man köper en personbil, det är alltid bra att ha en handpenning. Det kan minska din betalning storlek, samt hur lång tid det tar dig att betala av bilen.
2

Shoppa runt. Köp inte den första bilen du hittar. Titta på återförsäljarens webbplatser och få en uppfattning om vad lokala återförsäljare erbjuder. När du går till generalagenten, vet vad du vill och vad konkurrenterna erbjuder.
3

Fyll en kommersiell kreditansökan. Detta gör att du kan få ett lån för bilen med ditt företag kredit, inte din personliga kredit.
4

Besluta om en borgensman. Borgensmannen för din bil lån fungerar mycket som ett samarbete signerat, gå med på att göra de betalningar om verksamheten inte. Många småföretagare använder sig som garant för deras billån.
5

Var beredd på ditt företag kredit och borgensmannen kredit att utvärderas noga av långivaren. När krediten på båda är godkänd, kommer du att kunna köpa bilen för småföretagare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78800.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.