Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur du säljer ett fordon du är skyldig på att köpa en annan?

Ett antal sätt finns för att sälja en bil du är skyldig pengar på för att köpa en ny. Den metod du väljer beror på hur mycket pengar du är skyldig kontra det aktuella värdet av fordonet och den mängd uppdragen du vill göra. Kontrollera reglerna i den stat du bor i, liksom eventuella förbud för försäljning som kan vara i din ursprungliga avtalet om försäljning. Ibland lån företag har stora tidiga payoff straff. Granska allt detta innan du gör ditt val. Återförsäljare Trade

återförsäljare där du köper ny bil kan oftast ta din aktuella fordonet som en handel. Om lånet är nästan lönat sig, kan du ha överblivna pengar att sätta mot din nya bil. Om bilen är värd mindre än du är skyldig på den, kan lånet serviceföretaget rulla ibland skillnaden i det nya lånet. Huruvida han kommer att göra detta beror till stor del på hur mycket pengar som finns kvar på lånet efter att bilen har lönat sig. Ett lån företag vill inte en stor dyr lån på någon bil --- om du standard på lånet och sedan återta bilen, kommer den att förlora en hel del pengar.
Sälj Självständigt

Du kan välja att sälja en bil på egen hand för att betala av lånet. Återigen, detta beror på hur mycket pengar som finns kvar på lånet kontra värdet av fordonet. Du kan i allmänhet få mer pengar för bilen säljs privat istället handlas på, men det kräver lite mer legwork för dig. Det kan eller inte kan vara värt din tid för denna process. Kom ihåg att den exakta nya fordon du vill kanske inte tillgängliga direkt efter att du säljer din bil, och det kan finnas en tid när du har ingen bil i väntan på den perfekta en.
Leasing
p Om du hyr en bil, är chansen att du kommer att skyldig mer om bilen än vad det är värt. I en typisk hyresavtal, göra dig lägre månatliga betalningar, men du offrar equity-byggnaden. Precis som med en vanlig bil lån, kan du sälja en leasade fordonet på egen hand eller byta in det på ett återförsäljaravtal. På grund av det pappersarbete som krävs med avsluta ett hyresavtal, många hyrda fordonsägare väljer en handel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78603.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.