Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur förhandla för att köpa en bil

Fynd shopping är mycket viktigt för hushåll på en budget, särskilt när du handlar för en ny bil. Innan du går ut bilen shoppa, måste du skaffa avtalsrörelsen tekniker som hjälper dig att få en bättre affär på din nya bil och undvika dessa argument att bilen säljare bara inte kommer att gå för. Om du gör dina läxor och ta lite tid att lära sig de bästa förhandlingsteknik, kommer din nya bil kostar mindre. Instruktioner
1

Start fynda tidigt. Om du väntar tills bilen du kör helt bryts ner, kommer du inte i en position att förhandla om priset på din nästa bil.
2

Bestäm vilken typ av bil du vill köpa innan du besöker bilhandlare. Vet ungefär hur mycket den typ av bil du vill ha är värt. Forskning bil online och använd Kelley Blue Book, beläget i avsnittet Resurser nedan för att söka upp sitt värde.
3

Undvik att vara alltför uppenbart om dina förhandlingar tekniker. Aldrig få utåt defensiv, och inte göra uttalanden som kan hota eller kränka säljare. Efter beslut om den bil du vill, låtsas att du är fortfarande osäkra och funderar på några av de bilar på tomten, eller kanske på en annan återförsäljare.
4

förstår att du kan behöva promenad bort. Du kan alltid hitta en annan bil, men när du registrerar pappersarbete, är du fastnat med affären du gjort. Om säljaren tror att du verkligen beredd att gå ifrån affären, kommer han att få ner priset om han kan.
5

Kom ihåg att faktor i några avgifter som gäller för kostnaden för bil. Dessa avgifter är oftast inkluderade av återförsäljarna att betala för saker som reklam kostnader och pappersarbete. Fråga alltid försäljaren att avstå från dessa avgifter, och om hon inte kan, be henne att ge dig något att kompensera detta pris, som gratis eller rabatterad service.
6

Var ärlig med återförsäljaren. Förvara inte negativ till dig själv. Den säljare kommer att vara mycket positiva och entusiastiska och som kan göra det svårare att verka negativt. Men om du förklarar varför du är tveksam till bilen, kommer försäljaren troligen erbjuda dig en bättre affär.
7

Undvik att ge säljaren ett belopp som du vill betala för varje månad betalningar. Säljaren kan oftast få dig det priset, men ofta nog, kommer du att hamna betala av bilen för ett extra år eller mer. Håll samtalet fokuserat på priset på bilen. Sedan, när ett pris erbjuds, kan du tala om månatliga betalningsalternativ.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78630.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.