Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Vilka dokument behöver jag för att få en titel Byte på DMV i Arizona?

En giltig titel är ett krav för bilar som körs i Arizona. Om du inte kan hitta din titel eller den har skadats eller förstörts, måste du presentera dokument som bekräftar din identitet och ägandet av bilen till staten Motor Vehicle Division. Om titeln är skadad, måste den vara påslagen i när du ansöker om ett nytt. Ansökningsblanketten

Det första steget i att få en dubblett titel är att fylla i MVD: s blankett 96-0236, titel och registrering. Blanketten finns på MVD kontor och kan även laddas ner från Arizona Department of Transportation webbplats. En länk till webbplatsen är i Resurs i den här artikeln. Formuläret innehåller frågor om fordonet, såsom märke, modell, vägmätarställningen och chassinumret, även känd som VIN.
Vem kan ansöka
< p> Endast ägaren av posten kan ansöka om en dubblett titel. Fordonet och namnet på ägaren och lien innehavaren, om det finns någon, måste förbli densamma. Ägarens adress kan ändras. Ägaren är inte skyldig att underteckna baksidan av titeln. Inlämning av ansökan

Addera
Du kan skicka Titel och registrering Ansökan vid varje MVD kontor eller tredje part kontor godkänts av MVD. Du kan även maila titeln till 555M brevinkast, Motor Vehicle Division, PO Box 2100, Phoenix, AZ 85.001-2100. Om du ansöka personligen, kan du bli ombedd att visa fotolegitimation. Ansökningsavgiften är $ 4.
Lien innehavare
p Om det finns en kvarstad på titeln, kommer den dubblerade titeln postas till kvarstad innehavare. Om kvarstad på titeln inte längre är i kraft, måste du skaffa en panträtt clearance eller fullmakt från långivaren för att få en dubblett titel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79067.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.