Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur mycket kostar det att transportera en bil över land?

Oavsett om du precis har köpt en hård-till-finner bilen ut ur staten eller du flyttar över hela landet, ibland är det nödvändigt att transportera en bil. Det finns flera transportmöjligheter tillgängliga för att hjälpa dig att uppnå detta och flera överväganden att göra innan du gör. Överväga dina alternativ
p Det finns två olika sätt att transportera en bil över hela landet om du inte vill köra det själv: Du kan anlita någon att köra det för dig, eller så kan du hyra en bil -rederiet. Anställa någon att köra det för dig kan vara billigare, speciellt om du hyr en privat part som är på väg i den riktningen ändå, men du bör ta hänsyn till slitaget på din bil och de risker som att anställa en främling. Auto sjöfarten sparar körsträcka på din bil och ger lite mer sinnesfrid.
Kostnad

Den genomsnittliga kostnaden för att leverera en bil i hela landet är mellan $ 700 och $ 900, men den faktiska kostnaden kommer att bero på avståndet mellan de två punkterna. Ju längre bort din destination är, desto mer kommer det att kosta. Om du hyr en privat part att köra din bil, kan du göra några arrangemang med dem att betala för gas medan de täcker resten av sina utgifter, eller ställa in en fast avgift. Det är upp till dig och den person du anställer.
Få offerter

få offerter från flera företag, men stannar inte där. Också kolla reklamationsnämnder och Better Business Bureau för att ta reda på om det finns klagomål väntan för skadade fordon, dålig kundservice eller höja kostnaden efter en uppskattning fick.
Läs ditt kontrakt

När rederiet har din bil, din enda utväg är vad som finns i din sändnings avtal. Läs ditt avtal noggrant, inklusive alla klausuler, innan du signerar det. Det bör precisera pickup datum, leveransdatum, totalkostnad och vad företaget ska göra i fall av förseningar och skador på ditt fordon.
Förbered för transport

Ta bort alla personliga tillhörigheter från bilen, och ta emot allt som utlovats av din rederiet skriftligen. Vid tidpunkten för upphämtning, se till att du håller med auto villkoret rapporten (den rapport som detaljer eventuella befintliga skador på din bil som repor) och att du har en kopia av auto-sjöfart försäkring och vet hur man gör en anspråk om din bil kommer fram skadad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78527.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.