Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur köper jag en bil med noll ner?

Även om vissa människor kan köpa en bil utan att behöva lägga pengar ner, är ett lån lånelöfte mycket lämpligt. Människor med dålig kredit kan få möjlighet att låna endast 60 procent av bilens värde, medan vissa låntagare kan få 120 procent av värdet. Lånet-to-value ratio är en procentsats av lånebeloppet jämfört med detaljhandeln värdet av fordonet. Rabatter, pengar off eller kontanter tillbaka kan också hjälpa, men om ingen är i kraft, kanske du måste lägga pengar ner. Få en pre-godkännande först. Saker du behöver: Nybyggt paystub eller W2 formulär som bevis på inkomst
elräkning som bevis på uppehållstillstånd
personnummer
Körkort
Bevis på inteckning eller hyra betalning
Gross årsinkomst
Visa fler instruktioner
1

Bestäm var du vill ansöka om ett lånelöfte. Kolla priser för lokala långivare och återförsäljare genom att ringa eller besöka webbplatser.
2

När du väljer en långivare, säger företrädaren du vill ha ett lånelöfte. Supply begärt kreditupplysning, inklusive namn och adress, bevis på sysselsättning, brutto årsinkomst, inteckning eller hyra betalningar, tid på din adress och jobb, personnummer och födelsedatum.
3

Vänta på din lånelöfte. Vid återförsälningskontorets, är processen snabb (inom en timme eller samma dag). Återförsäljare arbetar också med banker som som kan ge ett omedelbart svar efter kreditprövning. Utanför banker kan ta flera dagar.
4

Fråga vad ditt lån till värdet förhållande är. Om beloppet är 100 procent eller mindre, måste du välja ett fordon som är diskonterad tillräckligt långt under detaljhandeln eller priset för att täcka dina skatter och avgifter. Om din lånebeloppet är mer än 100 procent, har du utrymme att lägga skatter och avgifter utan att sätta några pengar ner.
5

Gör det klart från början att du inte vill lägga några pengar ner , och arbeta med en återförsäljare som kan hjälpa dig att stanna under din utlåning tröskel. Återförsäljare kan visa dig olika fordon som fungerar för dina utlåning krav. Om handla med privata säljare, hålla kontakt med din bank för att ta reda på utlåningen beloppet på vissa bilar som du är intresserad
6

Ge en extern långivare med fordonets information, inklusive köpeskillingen till slutföra ditt lån. Om du köper en bil från en återförsäljare, men med hjälp av en extern långivare, måste du ta ett köpebrev till långivaren. Ordna försäkring, som krävs av långivare och stater.
7

Anmäl din bank kontrakt på banken eller återförsäljare. Om utsidan av en återförsäljare, får du en check för att ge till säljaren. Om du köper din bil från återförsäljare, är all Department of Motor Vehicle pappersarbete tillhandahålls. Om inte, följ divisionen av motorfordon förfaranden för ditt tillstånd innan plocka upp fordonet från privat säljare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78844.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.