Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur får man den absolut bästa pris när man köper en bil

Att köpa en ny bil kan vara en svår process. Många människor är antydde av den säljkultur på generalagenten, medan andra är obekanta med de åtgärder som krävs för att köpa en bil på nätet med framgång. Som med de flesta stora inköp och investeringar, det bästa sättet att närma köpa bil - är att göra din forskning och vara beredd att undvika vanliga fallgropar med att köpa en bil - för att säkerställa att du får lägsta möjliga pris. Saker du behöver
Kreditupplysning
Utskrift av notering priser
förutbestämd finanser
personliga lista över punkter
Faktura pris
verkliga marknadsvärdet
Visa fler instruktioner
Processen
1

Bestäm vilken bil du vill. Det är viktigt att känna sig 100 procent säker på märke och modell av bil du vill ha innan du jämföra priser.
2

köpa kopior av din kredit rapport och värdering. Mest välrenommerade bilhandlare kommer att kräva en kreditprövning, och du kan spara tid genom att ha dina resultat till hands.
3

Shoppa runt. När du har bestämt vilken bil du vill, få notering priser från fem till 10 återförsäljare. Om du inte är säker på att be för dem ansikte mot ansikte på ett återförsäljaravtal, många bilhandlare erbjuder nu online-tjänster. Du kan också ringa för att begära priserna.

Låt vagnparksförvaltare vet att du shoppa runt och letar efter det lägsta priset på vad märke och modell du vill ha. Detta kommer att sätta lite extra press på honom eller henne för att ge dig den lägsta möjliga pris.

Gör en lista över dessa för att lägga till andra återförsäljare. Du kommer att vilja ge varje återförsäljare möjlighet att slå det lägsta budet.
4

prearrange din ekonomi. De flesta människor har inte råd att betala kontant för nya bilar, och ofta, är finansieringen på generalagenten orimliga. Ta de priser du hade citerat till din bank eller långivande bolaget. Har ditt lån på plats och ekonomi i ordning innan du gör ditt slutliga val.

Detta kommer också att ge dig en stabil grund att förhandla, eftersom du inte kommer att överstiga den pre-godkända beloppet.

5

Gör en lista över de funktioner du vill ha och de extrafunktioner som du inte vill. Inte betala för en taklucka och klimat-kontrollerade platser om du inte behöver eller vill ha dem. Avgifter för oönskade extras kan snabbt höja priset på ett fordon
6

få fakturan priset -. Vad återförsäljaravtalet betalat för bilen - och det sanna marknadsvärdet av fordonet innan du går till återförsäljare. Edmunds har en TMV-verktyg som hjälper dig att avgöra vad ett rättvist marknadspris är för bil du köper.
7

ordentligt förhandla. Ta alla dina förberedelser till varje återförsäljare när det slutliga beslutet. Vara säker och fast i era förhandlingar, och låta säljaren vet att du inte kommer att tvingas till att betala mer än du har råd från början. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78843.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.