Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Vad är återförsäljare Kostnad ?

Dealer kostnaden är en term som används av bilhandlare när de försöker sälja en bil . Bilhandlare hävdar att sälja fordon drygt återförsäljare kostnaden , men återförsäljaren kostnaden är ofta en missvisande term . Beskrivning

När någon köper en bil , erbjuder bilhandlare ofta att sälja bilen drygt återförsäljare kostnad . Återförsäljare kostnad, är dock inte nödvändigtvis vad dealern betalar för bilen. Återförsäljare tenderar att lägga priserna på vissa saker såsom rabatter och incitament till de faktiska återförsäljare kostnaden . Detta gör konsumenterna tror att de får en bättre affär än vad de egentligen är .
Återförsäljare holdback

När en återförsäljare köper en bil från fabriken , är ett visst pris som tas ut för bilen. Fabriken gör erbjudanden med bilhandlare som hjälper bilhandlare tjäna mer pengar . Ett av dessa erbjudanden kallas "dealer holdback . " Detta är en del av fordonets kostnaden fabriken läggs till priset på bilen . När handlaren säljer bilen , ersätter fabriken detta belopp till dem .
Funktioner

Bilköpare får tro en bils faktura är det pris återförsäljaren betalade för bilen. Fakturan innehåller vanligtvis en återförsäljare holdback och rabatter och incitament som erbjuds till återförsäljaren av fabriken . Sant Car är en webbplats som erbjuder bilköparna en riktig uppskattning av hur mycket en återförsäljares kostnaden för en bil egentligen är .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79109.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.