Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur får man en bil lån med dålig kredit

En bil är ett större inköp, och om du inte har råd att betala för fordonet upfront måste du ta ett lån för att täcka en del av eller hela kostnaden. Om du har dålig kredit, kommer att få en bil lån vara en utmaning. Banker och andra långivare kommer att vara ovilliga att göra lånet eller kommer att kräva en stor handpenning och hög ränta. Även om villkoren inte kan vara särskilt gynnsamt, kan du få en bil lån med dålig kredit om du är långlivade och kunnig. Instruktioner
1

Få en kopia av din kredit rapport från minst en av de tre stora kreditbyråer. Enligt lagen har du rätt till en gratis kopia av din kredit rapport varje år från Equifax, Experian och Transunion.
2

Granska din kredit rapport noggrant för felaktiga poster, och tvist något som du hittar. Även om du kanske har dålig kredit, kan det inte vara så illa som du tror. Om du hittar fel, kan du bestrida lagligt dem och de kommer att tas bort om de inte kan bekräftas. Detta kan öka din kreditvärdighet nog att göra en skillnad när du ansöker om din bil lån. Addera 3

Spara upp så mycket pengar som möjligt för din handpenning. Ju mer pengar du kan lägga ner, desto mindre kommer du att behöva finansiera. När du har dålig kredit, kommer en bank eller annan långivare vara mer benägna att ge dig ett lån om du gör en stor handpenning. Detta visar ekonomiskt ansvar och det ger dem också mindre risk eftersom de har en mindre mängd för att eventuellt förlora om du standard.
4

få lånelöfte finansiering om det alls är möjligt. Även om du har dålig kredit, kan du kanske att få lånelöfte för ett lån om du är en Credit Union medlem. Om du har ett befintligt konto på en bank eller kredit unionen, kan de tillåta dig att använda den för att garantera lånet. När du har lånelöfte, det ger dig mer förhandlingsposition om du köper bilen från en återförsäljare.
5

Välj en bil som passar in i din budget. Om du har dålig kredit, långivare är inte sannolikt att godkänna ett lån för en Mercedes eller Audi. Välj den billigaste modellen som kommer att uppfylla dina behov och ge dig tillförlitliga transporter. Ju lägre lånebeloppet, desto bättre chans för godkännande.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78471.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.