Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur man överför en bil titel från Kalifornien till Nevada

Förare som vill överföra sin bil titel från Kalifornien (eller andra stater) till Nevada måste göra detta inom 30 dagar efter att ha flyttat in i staten. De måste ge flera dokument, bland annat bilens titel, köpebrevet, och uppgifterna försäkring. Dessutom krävs en kontroll av fordonets besiktning nummer och (i tillämpliga fall) en utsläppsrapporten. Saker du behöver
Bil Bill titel
av försäljning, om tillämpligt
Körkort
Försäkringsbevis
Nevada Utsläpp certifikat, om tillämpligt
VIN inspektion
Visa fler instruktioner
1

Få en VIN (Vehicle Identification Number) besiktning om bilen har aldrig varit registrerat i delstaten Nevada. En polis kan göra denna kontroll och sedan fylla i ett VIN formulär, eller du kan få det gjort på DMV kontoret av en certifierad tjänsteman, som kan eller inte kan vara en officer av lagen.
2

Få en Nevada Utsläpp Rapportera Bilprovning, om det behövs. Alla gas och diesel bilar tillverkade 1968 eller senare kommer att behöva detta om ägaren planerar att bosätta sig i eller i närheten av Reno eller Las Vegas. Om bilen är helt ny, kräver den första och andra kontroller inte ett utsläpp inspektion.
3

Besök DMV kontoret med ett köpebrev, bil titel, försäkringsbevis, körkort, och en VIN besiktning om du registrerar en bil från Kalifornien. Om du överför en titel från en familjemedlem till en annan eller om du inte betalar din bil lån och vill överföra äganderätten till ditt namn, det är allt du behöver. Du måste också redan vara en juridisk hemvist i delstaten Nevada. Om du nyligen har flyttat från Kalifornien till Nevada, måste du ändra ditt körkort samtidigt som bilens registreringsnummer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79153.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.