Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Leasing Vs. Att köpa en ny bil

Oavsett om du väljer att köpa eller leasa en bil beror på vilka behov du har på den tiden. Många människor föredrar att hyra eftersom de kan köra en ny bil vartannat år. Även leasingavgifter är oftast mindre än för att köpa en bil, många bilköpare föredrar att inte hyra eftersom över en tidsperiod de har betalat mer i månatliga betalningar för fordon som de inte äger. Forskning båda alternativen för att fastställa vilket som är rätt för dig. Effekter
p Om hyra en bil, är din första betalning den dag som du registrerar ditt hyresavtal. En deposition krävs också den dagen som du hyr. När en bil är köpt, de flesta säljare ge köparen en månad innan hennes första betalningen. Leasade fordon inkluderar GAP försäkring, vilket är en försäkring som betalar ut skillnaden i vad din bil är värd och vad du är skyldig på ditt lån i händelse av att din bil blir stulen eller totalt. Köpa bil alternativ inte automatiskt omfattar GAP försäkring. Det måste köpas separat.
Funktion


När du hyr en bil du köper möjligheten att använda bilen under en viss tidsperiod. När hyra en bil, beviljar säljaren köparen en viss körsträcka vid tiden för hyresavtalet. Om köparen överstiger beloppet av beviljade körsträcka, det är ett straff efter att bilen återlämnas. Hyreskontraktet råder köparen påföljderna av överskridande av körsträcka. Att köpa en bil, kan bilen köras av köparen så mycket som han vill och det finns ingen påföljd.
Har

Leasing en bil verkar som det bästa alternativet för de flesta eftersom de kan ha en ny bil vartannat år. De flesta säljarna leasa bilar med en tvåårig option och efter de två åren har gått ut, kan köparen välja att hålla bilen eller handla bilen för att leasa en ny bil. Vanligtvis leasingbilar kommer med lägre utbetalningar men om köparen bestämmer sig för att hålla bilen, det finns en "ballong" betalning efter utgången period. Ballongen betalning är en stor betalning som beror på säljaren som straff för att bryta hyreskontraktet.
Varning
p Om du bestämmer dig för att hyra en bil, är du inte ägaren av bilen och bilen måste returneras till säljaren i slutet av leasingperioden. Att köpa en bil innebär att du är ägare och du är ansvarig för det och om du väljer att byta in det, du är ansvarig för dess värdeminskningen. När du hyr en bil, är du inte helt ansvarig för större reparationer på bilen, men om du väljer att köpa en bil, är du ensam ansvarig för några större reparationer om fordonet inte är under garanti.

Missuppfattningar

flesta tror att när de hyr en bil de inte behöver följa samma ekonomiska riktlinjer som med att köpa en bil. Om du väljer att hyra en bil, kommer säljaren kontrollera din kredit historia precis som med köp och om du inte gör utbetalningar i tid, kan det påverka din kreditvärdighet precis som att köpa en bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78470.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.