Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur du köper en bil för min icke-vinstdrivande organisation

Om du kör en ideell organisation, kanske du behöver ett företag fordon. Att köpa en bil för en ideell är inte så enkelt som att ta organisationens checkhäfte ner till en lokal bilfirma och skriva ut en check på en ny bil. Ideella organisationer har en styrelse som har att godkänna stora utgifter, som att köpa en ny bil för organisationen. Detta beror på det faktum att IRS tätt reglerar affärsmetoder för ideella organisationer. Om din organisation verkligen behöver för att köpa en bil, kan det göras. Instruktioner
1

Låt anhängare vet att du letar efter en bil för organisationen. Var specifik med att du söker och vad du behöver. Människor kan donera fordon till ideella organisationer och få en skatt avskrivning. Du kan ha tur och har bara bilen som du behöver doneras till organisationen. Om inte, måste du kunna visa styrelsen att man åtminstone försökt att få bilen som en donation.
2

Skapa en solid förslag om anledningen till att du behöver bilen och typ av bil som behövs för styrelsen. Ert förslag bör visa ett verkligt behov av bilen. Inkludera information om hur mycket du räkna med att spendera för att köpa bilen, hur mycket du förväntar årligt underhåll för att vara och andra relaterade kostnader. Leta efter det mest låg-underhåll fordon du kan så att du kan minimera kostnaderna.
3

inkludera kostnaden för att köpa bilen i den årliga budgeten. När du presenterar budgeten till styrelsen, visa dem ditt förslag för att påvisa behovet av bilen. Du kan bara köpa en bil för organisationen om styrelsen godkänner det som en del av budgeten. De får endast godkänna ett lägre belopp än vad du ber om. Om så är fallet, måste du köpa en bil som uppfyller det budgeterade beloppet.
4

Ta ditt bevis på skattefri status med dig när du köper bilen. Detta kommer att hindra dig från att behöva betala moms på inköp av fordonet. Om du köper bilen direkt från en individ, då du kommer att visa denna styrka när du går att registrera bilen. Om du köper från en återförsäljare, kommer du att visa säljare bevis innan du skriver något pappersarbete. Kom ihåg att ta det antal skatte-ID för organisationen och bevis på din rätt att agera på uppdrag av ideell organisation, till exempel något på brevpapper ange din auktoritet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78631.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.