Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Driver Vehicle Registration Information

Fordonsregistreringsskatter krav och förfaranden varierar från stat till stat. Det kan också finnas olika processer för nya eller begagnade fordon. Den inofficiella guiden till DMV ger specifika detaljer för registrering av motorfordon i varje stat. Begagnade Fordon Till Salu

Även om inte alla stater kräver försäkringsbevis vid tidpunkten för registreringen, såsom i Tennessee, är det olagligt att köra ett fordon utan att ha ett minimum av ansvarsförsäkring. Ett inspektionscertifikat och ibland en avgasprovet kan krävas på begagnade fordon, speciellt om den är köpt out-of-state. Vissa stater, New York till exempel, kräver ett utsläpp test på alla begagnade bilar. En titel som har undertecknats över ordentligt eller köpebrev är bevis på ägande. Andra krav kan omfatta en korrekt mätarställning, ett giltigt körkort eller identifiering och bevis på uppehållstillstånd. Addera nya fordon

Registrering och textning för nya fordon ofta sköts av återförsäljaren. Långivare kräver ofta full försäkring på nya fordon.
Överföringar

nuvarande registreringen är nödvändig när du överför och registrera plattorna från en bil till en annan. När du flyttar till ett nytt tillstånd finns det oftast en tidsfrist om registrering av fordonet. Exempelvis kräver Tennessee att det registreras inom 30 dagar från att flytta dit.
Avgifter

Avgifterna varierar från staten och i många fall moms på inköpspriset på fordonet måste betalas vid tidpunkten för registreringen. Ett undantag kan vara om fordonet togs emot som en gåva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79223.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.