Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur Överför registreringsskyltar i WI

När du köper eller på annat sätt förvärva ett fordon i Wisconsin, måste du ansöka om en titel och registreringsskylt. Men om du har en aktuell Wisconsin platta på samma typ av fordon, kan du överföra den plattan till det nya fordonet. Fyll i rätt form, och sedan bifoga lämpliga avgifter och post ansökan till Wisconsin Department of Transportation. Saker du behöver
Registreringsskylt ansökan
Check Printer Review (att betala avgifter) katalog Kuvert
Stamp
Visa fler instruktioner
1

Besök dot.wisconsin.gov (se resurs) och klicka på formen "MV1" för att fylla i formuläret för att överföra din registreringsskylt. Du kan fylla i formuläret på datorn och skriva ut den på din skrivare.
2

Läs instruktionerna för att bekanta dig med blanketten innan du fyller i dina uppgifter. Bläddra ner till ansökan på sidan 3 för att börja fylla i formuläret.
3

Fyll i din personliga information i avsnitt A. Fyll i relevanta uppgifter om dina nyförvärvade fordon i avsnitt B . Fyll i alla lån finns i avsnitt C. Lämna inte några fält tomma.
4

Fyll i beloppet för titeln avgiften i avsnitt D. Om du köpt din bil, fylla i rätt köp priset tillsammans med moms information. Om registreringen är aktuell på fordonet du överför registreringsskylten från, det finns ingen registreringsskylt avgift eller anmälningsavgift. Om registreringen du överför är inte aktuellt (registreringsskyltar är inte giltigt), måste du betala avgiften registreringsskylt. Fyll i detta belopp, om tillämpligt. Så länge du posta ansökan, finns det ingen räknare serviceavgift.
5

Lägg avgiftsnivåerna summorna i avsnitt D och skriv en check på detta belopp.
6

Kontrollera den information du angav i ansökan för noggrannhet. Om allt är korrekt, skriva ut två exemplar av blanketten med din skrivare. Behåll en kopia för din bokföring.
7

underteckna och datera ansökan. Om du har en delägare, skall delägare underteckna och datera ansökan också.
8

Skicka ansökan och kolla till adressen längst ned i programfönstret.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78618.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.