Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur att bråka med en bilhandlare

Bilhandlare syftar till att tjäna pengar, som alla företag. En återförsäljarens stora vinstmarginaler förlitar sig ofta på oerfarna bilköpare som felaktigt tror att de måste betala för det pris som annonseras på bilen. Klistermärke priset på en bil har i huvudsak en dold "förhandlingsbart" skylt undertill. Genom att jämföra priser från olika återförsäljare, hotar att gå ut och undvika onödiga avgifter, kan du köpa ofta en bil för ett pris långt mindre än vad återförsäljarna vill att du ska betala. Instruktioner
1

Call 4:57 återförsäljare och be dem vilken typ av pris de kan ge dig för din önskade bil. Priset generalagenten ger dig är bara en grov pris, men du kan använda det som en utgångspunkt och genast skrapa vissa återförsäljare av din lista. Om fyra av återförsäljarna berätta dig $ 16.000 för bilen, och en annan återförsäljare säger dig $ 17500, sedan betalar ingen uppmärksamhet till den dyrare återförsäljare.
2

Butik med ens-krängde känslor. Sounding alltför upphetsad om en bil ger bilförsäljare övertaget, eftersom han vet att du verkligen vill ha bilen, och du kommer att hoppa till varje pris. Addera 3

Börja låg, och sedan arbeta dig uppåt. Att köpa en $ 20,000 bil för $ 16.000 kan inte vara möjligt, men $ 16.000 är en utgångspunkt. Säljare alltid kommer att försöka arbeta din ideala pris närmare prislappen, så börja lågt och gå därifrån.
4

Gå ut om försäljaren berättar klistermärke priset är det lägsta priset. Priset handlare betalar för bilar kallas fakturan priset. Den prislappen är vanligtvis en 10 till 20 procent uppmärkning från fakturan priset, enligt Bankrate.com. Återförsäljare kan och kommer att gå lägre än det utannonserade priset. Gå ut är en effektiv strategi om du inte kan gå med på en affär, eftersom det orsakar säljare att resonera med dig och försöka träffa din pris, återförsäljare vill inte förlora kunder till en annan återförsäljare
5.

Betala endast de avgifter som krävs. Skatter, titel och registrering avgifter krävs alltid, och destination avgifter krävs om du beställt bilen från tillverkaren. Du ska inte behöva betala några andra avgifter återförsäljaren säger att du ska betala, såsom främjande och avgifter golv. Undvika att betala för extra tjänster samt, såsom färg tätningsmedel eller rost korrektur.
6

Skaffa lånelöfte på ett lån innan du anländer för att möta säljare. En återförsäljare tar ett snitt på alla finansiella erbjudanden de landar, enligt Edmunds.com. Därför, ju större lån, desto mer pengar återförsäljaren fickor. Om du få finansiering innan du anländer till återförsäljare, har dealern mindre incitament att inte vika när det gäller det totala priset.
7

Handla totalpriset innan du finansiera. Om du inte kan få ett lån på banken, så kommer du förmodligen har att få finansiering via återförsäljare, men inte göra det förrän du kommer överens om priset på bilen. Förhandla en lägre månadsbetalning inte nödvändigtvis betyda att du får bilen billigare, skulle det innebära en lägre ränta eller en längre sikt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79205.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.