Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur man hittar en bil Matchade mina behov

Att köpa en bil är en spännande, om än ibland stressigt, händelse. Utsikterna att vara fri att resa på egen hand - utan att förlita sig på kollektivtrafik eller behöva låna en bil - är en av de mer tilltalande skäl för att äga en bil. Ditt val i fordon bör påverkas av många faktorer, såsom din budget, personliga behov, estetik och andra skäl. Det bästa sättet att välja rätt bil är att först avgöra dina behov, och sedan söka efter en bil baserad på dessa behov. Instruktioner
1

Bestäm din budget. Räkna ut vad du har råd för en handpenning och en månatlig utbetalning. Din budget kommer att göra det möjligt för dig att avsevärt begränsa din bil val - någon bil som är utanför din budget bör nog inte betraktas som en nödvändighet
2

Välj antalet platser som du behöver.. Om du har en familj, behöver du förmodligen minst fyra platser (två fram och två i ryggen). Beroende på storleken på din familj, kanske du behöver fler platser, nu eller i framtiden. Addera 3

Bestäm om du vill ha en manuell växellåda eller automatisk växellåda --- manuella växellådor allmänhet få bättre gas körsträcka än automatlåda bilar. Tänk på att du måste veta hur man kör en manuell växellåda,. Kanske du behöver att undervisa andra i din familj hur man gör det så bra
4

Låt ditt klimat och din plats diktera om du behöver en bil med fyrhjulsdrift. Att köra en bil med fyrhjulsdrift kapacitet kan vara till stor hjälp i kalla klimat som upplever kraftiga snöfall eller bergiga platser som kräver körning upp och ner branta vägar. Tänk på detta alternativ om du planerar att ta bilen off-road.
5

Bestäm om du behöver några "lyx" alternativ på din bil. Vissa modeller har lyxvaror såsom bakre DVD-spelare, möjligheten att automatiskt parallellt park eller en kamera som visar vad som finns bakom dig när du säkerhetskopierar bilen. Om din budget tillåter dig att spendera pengar på lyxvaror, överväga hur mycket du vill eller behöver dem.
6

Uppskatta hur ofta du planerar att köra fordonet. Denna uppskattning bör omfatta andelen tid som du kommer att tillbringa stadskörning eller kör på motorvägen. Ju mer du planerar att köra bilen, desto viktigare att faktorer som bränsleekonomi och bensintank storlek blir.
7

Jämför din uppskattning av hur ofta du planerar att köra med din användning för fordonet. Till exempel, om du planerar att dra sportutrustning eller använda bilen för att transportera material, kanske du måste offra bränsleekonomi för bålen storlek.
8

Använd en Internet-resurs för att söka efter bilar, baserat på den information som du samlat. På sajter som Autotrader.com och Cars.com, kan du söka efter bilar utifrån dina behov. Välj en bil som nästan matchar de behov du identifierat.
9

Gör en lista på tre till fem bilar som tycks matcha dina behov. Bedriva ytterligare forskning på dessa modeller för att utvärdera kundnöjdheten och säkerhetsfunktioner. Besök en återförsäljare och provköra varje fordon. Gör en bestämning efter du se hur bilen hanterar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78660.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.