Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur man ansöka om en övergiven bil Titel

En övergiven bil är en bil, båt, motorcykel, eller varje annan form av motoriserade transporter som har kvar på annans egendom under en bestämd tidsperiod. Lagarna om övergivna fordon varierar från stat till stat, men det finns vissa gemensamma åtgärder som är nödvändiga för att göra anspråk på titeln på en övergiven bil. Instruktioner
1

Bestäm övergiven bil lagarna i ditt tillstånd. Detta kan göras genom att ringa ditt tillstånd Division of Motor Vehicles. På vissa håll är det förbjudet för en privatperson att hävda en övergiven bil.
2

Meddela av ägaren och alla berörda parter, såsom lienholders, banker, försäkringsbolag och lokal brottsbekämpning. Du kan lokalisera fordonets sista ägare genom att kontakta den lokala avdelningen av motorfordon med Vehicle Identification Number.
3

Har ägaren av övergivna fordon tecken titeln över till dig. Om du har möjlighet att lokalisera den tidigare ägaren och de fortfarande innehar titeln eller är berättigade att göra det, kan du få dem överföra äganderätten till dig. Processen för detta varierar från stat till stat.
4

Kontakta en advokat om du inte kan hitta den tidigare ägaren. En advokat kan ge dig råd om det finns möjlighet att lämna in en domstol att ge dig titeln på fordonet.
5

vidta åtgärder mot den tidigare ägaren i småmål domstol. Om du har hittat den tidigare ägaren och han kommer inte att ge dig titeln på fordonet, kan du behöva lämna talan mot ägaren att återställa lagring avgifter. Domen lagar varierar från stat till stat och kan resultera i antingen fordonets titel tilldelas eller ekonomisk ersättning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78465.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.