Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bilauktioner >> Content

Hur får man en bil i en Barrett-Jackson Auction

Om du är ett fan av klassiska eller samlare bilar, Barrett-Jackson Collector Car Auktion, som hålls varje år i Scottsdale, Arizona, är platsen för dig. Om du är redo att ta det steget från enbart åskådare till budgivaren, här är hur du kan få en bil på Barrett-Jackson auktion. Instruktioner
1

Registrera som ny kund på Barrett-Jackson auktion. Även registreringen finns på händelsen, är det rekommenderat att föranmäla per post. Du kan ringa och begära en ansökan paket eller ladda ner blanketten budgivaren ansökan från Barrett-Jackson webbplats.
2

återförvisa ifylld ansökningsblankett, registreringsavgift och all nödvändig kompletterande dokumentation inklusive ett fotografi av dig själv. Detta gör att dina Budgivare inloggningsuppgifter för att vara redo vid kontoret på plats när du kommer till auktionen.
3

Inspektera bilen som du kommer att bjuda på. Bestäm äkthet och skick på bilen genom visuell besiktning, chassinumret och verifiera eventuella autentiska delar.
4

bud på bilen av ditt val när den presenteras under auktionen. Det är bäst att bestämma priset på ditt bud i förväg, efter att ha inspekterat bilen och utförde andra nödvändiga forskning om prissättning av visst märke och modell du bjuder på.
5

Vinn bilen genom att vara den högstbjudande. Skriv ett formulär som bekräftar ditt bud och gå till auktionen kontoret att slutföra alla nödvändiga pappersarbetet. Då arrangerar betalningen vid cashiering avdelningen och ta besittning av bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-auctions/78274.html

Previous:
Next:

bilauktioner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.