Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bilauktioner >> Content

Hur man kör en bil Lot

Köra en bil mycket krävs affärsmannaskap, uppmärksamhet på detaljer och, framför allt, starka människor färdigheter och location, location, location. Se till att din bil mycket är i en hög trafik område med utmärkt tillgång. När du har uppfyllt alla rättsliga krav - licenser, borgensförbindelser, etc. - som anges av din statens motorfordon avdelning och din kommun, och din finansiering är säkrad, kommer du vara redo att börja arbeta. Saker du behöver
licenser
säkerhet bond
Inventory Review, en kompetent personal
Visa fler instruktioner
1 Din inventering är ryggraden i din verksamhet.

Bygg din bil inventering med fordon som kommer att sälja i ditt område. Det finns tre sätt att få bilar: Auktioner, inbyten och från andra återförsäljare. Anpassa dig med en automatisk mäklare som kan köpa bilar för dig på auktion som är i hög efterfrågan eller som är stadig säljare. Gör avtal med nya bilhandlare för att köpa inbyten och arbeta med banker och kreditinstitut för att sälja sina återtagna fordon.
2 anställa de bästa, mest kompetenta personal som du kan hitta.

Hyra kompetent personal. Beroende på storleken på din bil mycket, behöver du minst en försäljare, en sekreterare /bokhållare som kan dubblera som finans och försäkring personen, och antingen en konsult eller anställd mekaniker att kontrollera alla inkommande bilar och felsöka och reparera inventering. Dessutom kommer du behöver någon att ta hand om partiet och bilarna. Addera 3 Ärlighet kommer att tjäna din lojalitet och förtroende.

Insistera på ärlighet bland personalen. Om du planerar att köra en bil parti för någon längre tid, vill du utveckla ett rykte för ärlighet och integritet. Ja, du säljer begagnade bilar "som är." Dock inte behandla dina kunder som rotskott. Var ärlig och rättfram med dem och undvika att sätta citroner på tomten. Få de bästa bilarna du kan för pengarna och se till att de är sunda och tillförlitliga.
4

Ställ din vinstmarginal. Spåra den investering du har det varje fordon, inklusive alla efter-köp underhåll, gas och delar. Till exempel, du har en bil som kostar $ 8000 plus ytterligare $ 300 för mekaniskt underhåll, detaljer och pinstriping och $ 250 till mäklaren. Du vill ha bilen mycket att rensa $ 1000 vinst per fordon och ett 5 procent provision för säljaren. Således har du $ 8550 i bilen, plus en $ 1,000 vinstmarginal och en omsättning 5 procent försäljning provision. Om du prissätta bilen på $ 11,500 med förväntningen att sälja den för $ 10.500, kommer försäljaren tjäna $ 525 och din återförsäljare kommer ficka $ 9975. Tänk på att du har en sekreterare och en mekaniker att betala också, plus mycket allmänna omkostnader.
5 Ordna att arbeta med en bank eller finansbolag.

Du kommer sannolikt att behöva göra arrangemang med en bank eller finansbolag att hantera lån på bilar du säljer. Var noga med att undvika fly-by-night verksamhet med höga räntor. Återigen kommer rättvisa och ärlighet tjänar du respekt och lojalitet.
6

annonsera och marknadsföra din bil mycket. Om det finns en militärbas i närheten, annonsera i anbudscirkuläret baseratidningen erbjudanden för militärer och kvinnor. Ta ut annonser i gymnasiet årsböcker och tidningar lovande studenter rättvis och ärlig erbjudanden. Om du har råd, köpa radio annonser eller erbjudanden paket för kabel-tv som ofta roterar genom olika kanaler.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-auctions/78336.html

Previous:
Next:

bilauktioner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.