Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bilauktioner >> Content

Hur du köper en Övertagna Vehicle

En långivare återtar en bil när ägaren inte betalar på lånet eller träffa andra villkoren i låneavtalet. Eftersom långivare vill sälja återtagna fordon snabbt, de flesta satte bilarna på auktion, och vem som helst kan delta i budgivningen. Om du har begränsade medel och behöver en bil eller vill köpa en bil för att renovera och sälja, kan du få en repa bil på betydande besparingar. Instruktioner
1

Hitta offentliga auktioner i ditt område. Kontrollera tidningen, eller sök på nätet för lokala möjligheter. Om du inte kan hitta en auktion plats nära dig, överväga en online-auktion.
2

har medel att betala. Såvida auktionshuset erbjuder finansiering, är omedelbar betalning krävs. Om du är högstbjudande, måste du lämna en deposition, ibland upp till 25 procent av köpeskillingen-dagen. Säljaren kräver oftast full betalning med kontanter, bankväxel eller kreditkort inom en dag.
3

Ta en mekaniker för att leta efter fel som din otränat öga kan missa, såsom översvämning eller kollision skador, läcker och korrosion. Det är vanligtvis tid innan en auktion-från en timme till en dag-för att kolla in repo fordon.
4

Kom ihåg att du köper den övertagna bil som det är. Det betyder att om mekanikern finner brister, måste du vara beredd att bortse från dem, eftersom de kommer att bli ditt ansvar. Om den tidigare ägaren inte byta olja och motorskador var resultatet, eller däcken är skallig, det är ditt problem när du kör utanför partiet.
5

Skaffa bilens historia eller forskning fordonet identifikationsnummer på nätet innan du bjuder. Om du har en mobil enhet som en Blackberry, kan du få en omedelbar rapport. En titel Rapporten visar om bilen har bärgats, ombyggd eller skadas i en översvämning. Du kan ta reda på om krockkuddarna någonsin har utplacerade, har vägmätare rullats tillbaka eller det är påminner om den modellen.
6

Bestäm hur mycket du är villig att betala. Ta en Kelley Blue Book eller Edmunds guide med dig, om det är möjligt, och kolla att se hur mycket auto är värt. Forskning på nätet, om tiden tillåter.
7

Sätt en gräns och håll dig till den. Kom ihåg att auktionshuset kommer att lägga en provision till det slutliga priset för att täcka kostnaden för auktionen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-auctions/78275.html

Previous:
Next:

bilauktioner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.