Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bilauktioner >> Content

Hur man får en titel för en övergiven bil

Skaffa en titel till en övergiven bil är ganska lätt om bilen är över 10 år gammal. Detta beror förmodligen på att det är relativt vanligt för individer att överge äldre bilar som inte är värda mycket. Ibland en individ tar en bil till en verkstad för att få det fixat, men då har inte råd att betala för reparationerna. Ibland bilar som inte kommer att köra är kvar på gården när ägaren flyttar till en ny bostad. Om du har besittning av en övergiven bil, måste du skaffa en titel att avyttra bilen lagligt. Saker du behöver
Övergivna
fordon form Övergivna fordon Polisiär officer
bläckpenna
Visa fler instruktioner
1

kontakta din lokala separtment av motorfordon eller statssekreterare kontor och be om en övergiven bil från. I Michigan, är detta en grön form som kallas en TR-54.
2

Kontakta lokala polisen kronofogdemyndigheten och begära en officer för att komma till platsen för den övergivna bilen för att fylla ut den övergivna fordon form. Använd inte ett antal räddningsinsatser som 911 för att få den här tjänsten. Titta i de offentliga sidorna i din telefonbok under statlig eller länet och hitta den statliga polisen eller County Sheriff icke-nödnumret.
3

Vänta nära bilen för en polisman att anländer, har din övergivna fordon form, och bläckpenna klar. Fyll i ditt namn och adress på blanketten, och försöka lokalisera VIN, chassinumret på fordonet för officeren att bekräfta. VIN är vanligtvis på instrumentpanelen, synligt genom att titta genom vindrutan. Dock kan mycket gamla fordon har vins i andra platser, till exempel längs förardörren panel eller i motorrummet.
4

Ta det ifyllda formuläret till DMV eller statssekreterarens kontor tillsammans med korrekt avgift för att ansöka om titeln. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-auctions/78288.html

Previous:
Next:

bilauktioner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.