Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bilauktioner >> Content

Hur man hittar en del på en polis auktion

Polisen konfiskera en stor egendom när de arresterar brottslingar. Medan polisen gör gör försök att återvända stulen egendom till dess rättmätiga ägare, är det inte alltid möjligt. För att undvika att fylla sina förvaringsutrymmen till kapacitet, många poliser avdelningar arrangerar auktioner där de säljer ut beslagtagna varor och eget överskott utrustning. Dessa auktioner oftast sälja bilar, men cyklar och andra varor också ibland säljs. Det finns en potential för bra erbjudanden, men du måste titta noga, göra så mycket forskning som du kan, och acceptera en viss risk. Instruktioner
1

Titta de lokala tidningarna för auktion meddelanden. Om det finns mer än en lokaltidning, hålla ett öga på dem alla. Polisen auktioner är inte alltid sprids. Många institutioner håller sina auktioner på ett konsekvent schema. Om så är fallet, vet du när du ska titta efter ett meddelande (referens 1). Hitta auktioner som är mindre känt är ett utmärkt sätt att få en bra affär.
2

Ring det lokala kontoret polisen att ta reda på detaljer om auktionen. De bör kunna ge en tid, plats, och de timmar för inspektion under den period då kan du visa de föremål som auktioneras.
3

köpa en begagnad-bil guidebok om du letar efter ett fordon från polis auktion. Detta kommer att ge dig en ungefärlig uppfattning om rimligt pris för ett visst fabrikat och modell. Vissa auktioner kommer att offentliggöra en lista över tillgängliga objekt i förväg. Om de gör det, kanske du kan få ett chassinumret. Med denna kan du slå upp bilens Carfax rekord. Detta kommer att berätta bilens ägande och olycka historia. Dessa sökningar kan göras online. (Se Resurser)
4

Ankomst till auktionen tidigt. Detta ger dig tid att se över de varor som grundligt och söka på fordon vins du kan köpa. Olika polismyndigheter hanterar detta på olika sätt. Du kan tillåtas inspektera eller starta bilarna. Du kommer inte att tillåtas att köra dem. Försök alltid att inspektera och testa något du vill köpa så mycket de kommer att låta dig (referens 1). Det finns inget skydd för dig om du köper något och det fungerar inte.
5

Ta med tillräckligt med pengar för att finansiera ditt köp eller ett bevis på att du har tillgång till en tillräcklig kredit. Du kan också behöva betala registrering och köparens avgifter (referens 1).
6

Sitt om din första auktion utan att köpa någonting. Observation hur auktionen fungerar kommer att ge dig tips om hur höga bud går och när det är effektivt att göra ett erbjudande (referens 1).
7

lägga bud på objekt som intresserar dig. Bjud lågt, särskilt om du inte har haft en chans att noga inspektera objekt. Om det inte finns mycket intresse, kan du få en utmärkt affär. Om budgivningen närmar sig marknadspriset för vad du bjuder på, det är inte värt risken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-auctions/78347.html

Previous:
Next:

bilauktioner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.