Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bilauktioner >> Content

Nackdelarna med utländska bilar i USA

ge uttryck en önskan att köpa en importerad bil kan utlösa argument som har rasat sedan japanska biltillverkare först började att påverka den inhemska marknaden. I verkligheten dock, avslöjar en jämförelse med inhemska modeller vissa faktorer - särskilt när det gäller delar, försäkring och dealern relationer - som mycket väl kan leda till nya bilköpare att ompröva antaganden som importen är bättre. Ekonomiska effekter

köpa en inhemsk modell bär fortfarande en positiv effekt på den amerikanska ekonomin, enligt en oktoberdag 2008 Artikel i "Pengar" tidningen. Det beror amerikanska biltillverkare som Ford och General Motors anställa fler människor, i genomsnitt, än asiatiska motsvarigheter Honda, Hyundai och Nissan. Ford och GM också tenderar att använda fler USA-tillverkade delar i sina bilar, konstaterade artikeln.
Global Positioning

förplikta trohet till utländska modeller på varumärket ensam nej längre vettigt när undersökningar visar att skillnader med inhemska modeller har minskat avsevärt. År 2004, till exempel, kantad GM Honda, Nissan och Toyota för guld och silver växt utmärkelser kvalitet, medan Mercury rankas högst för övergripande kvalitet, enligt en artikel på all-about-bil-selection.com. Många liknande exempel kan hittas på webbplatser som consumerports.org.
Rykte Factor

Förutsatt all import är skapade lika är ett misstag. Vissa europeiska varumärken har minskat i anseende - som den brittiska Land Rover, som i genomsnitt 441 problem per 100 fordon, däribland oljeläckage, enligt en undersökning av konsumenternas betyg firma, JD Power. Europeiska biltillverkare har också ett rykte om att främja tekniska innovationer som orsakar problem, rapporterade företaget i en artikel på bankrate.com.
Försäkring och underhåll

förbinda sig till en utländsk modell kan också orsaka allvarlig chock bortom klistermärke pris. Kostnaderna för försäkring, underhåll och köpa reservdelar tenderar att vara högre, särskilt om du bor i ett avlägset område där det inte finns en hel del val, enligt bankrate.com artikeln. Om din bil är med på listan över mest stulna modeller, bör denna fråga också övervägas, uppgav artikeln.
Avskrivningar värderingsfrågor

upprätthålla värdet av en USA-tillverkade bilar kan vara svårt, eftersom de inhemska modellerna sjunka snabbare än de gjort genom sina tyska och japanska motsvarigheter - som Honda, Toyota eller Volkswagen, enligt den all-about-bil-selection.com artikeln. På den positiva sidan, kommer inhemska modeller kostar i allmänhet mindre att köpa på grund av ökade incitament.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-auctions/78309.html

Previous:
Next:

bilauktioner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.