Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bilauktioner >> Content

Hur man avgör Patent Varaktighet

Patent varaktighet, eller den tid din patenterad uppfinning eller konstruktion är skyddad mot intrång från andra företag eller individer, varierar beroende på vilken typ av patent du har beviljats. Utility patent och växter har en annan löptid än design patent, så att veta hur och när man ska förnya ditt patent är viktigt att skydda dina investeringar och rättigheter. Saker du behöver
Dator med tillgång till Internet
patentombud eller ombud
Visa fler instruktioner
Bestäm längden på ditt patent
1

Ansök om ett verktyg patent om du har en viss uppfinning, maskin, ny process, tillverkad artikel eller sammansättning av materia. Dessa patent är skyddade i 20 år efter det att patentansökan.
2

Seek en design patent för konstruktion förbättringar, modifieringar och prydnadsföremål av befintliga produkter. En design patent varar vanligen i 14 år.
3

Skaffa en växt patent om du försöker skydda asexuell skapandet av en ny växtart i 20 år. Asexuell växt reproduktion definieras av nya arter som inte skapas genom användningen av utsäde, utan snarare genom att skära, ympning eller knoppning. Skydda din Patent Varaktighet
4


Betala alla avgifter för underhåll för ditt patent 3 1/2, 7 1/2 och 11 1/2 år efter din patentet har meddelats. Det är viktigt att bestämma dessa förfallodagar på förhand, eftersom USPTO inte kommer att meddela dig. Det är en sex-månaders fönster där du kan betala dessa avgifter. Underlåtenhet att följa detta kan resultera i förverkande av ditt patent.
5

Förnya ditt patent före utgångsdatum genom en patentansökan förlängning med USPTO. Underlåtenhet att göra detta kommer att resultera i förverka av patentet, och uppfinningen eller design kommer att bli en del av det offentliga rummet.
6

Kommer ditt patent till vänner eller älskade när du dör genom att lämna lämpliga pappersarbete. Alla blanketter och ansökningar finns på USPTO webbplats, eller vid någon USPTO kontor (se Resources nedan).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-auctions/78267.html

Previous:
Next:

bilauktioner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.