Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bilauktioner >> Content

Texas Automobile Auktion Rules

Texas bil auktioner säljer båda kör och icke-fungerande fordon till högstbjudande, och dessa bilar säljs på en som det är grund. Auktioner som vanligtvis kör regn eller solsken, och de i allmänhet börjar tidigt på morgonen. Anbudsgivarna måste registrera innan början av budgivningen, och det är oftast en förhandsvisning tid antingen höger innan auktionen startar eller dagen innan. Budgivare Regler

Anbudsgivare måste vara registrerade auktionen företaget och har en budgivares kort att bjuda på något objekt. Anbudsgivare måste vara 18 år eller äldre, och de måste ha en officiell körkort eller giltig ID-kort. En kontant deposition skall lämnas till de auktionsförrättare, och de kontanta belopp varierar efter auktionen. Anbudsgivarna ska betala för sina vinnande bud dagen av auktionen, och de flesta auktioner kommer att ta antingen kontant eller kredit med en större kreditkortsföretag.
Skatter och avdelning

Vinnande bud kan vara föremål för ytterligare avgifter. Om en individ, inte en återförsäljare, köper en bil, kommer det slutliga budet vanligtvis föremål för omsättningsskatt, registreringsavgifter, licensavgifter och köparens avgifter. Återförsäljare kommer bara att bli föremål för en köparens avgift. Out-of-state fordon har inte registrerats i Texas, och de är föremål för Texas inspektion regler. Titlar kommer att registreras i köparens namn. Om en köpare vill registrera den under ett annat namn, kan han bli föremål för en extra avgift.
Auktionsförrättaren

auktionsförrättaren avgör tvister över fordon inköp. Auktionsförrättare eller personal kan bjuda på något fordon på tomten, och de kan göra det själva eller av en tredje part budgivaren. Budgivare uttalanden sade till auktionsförrättaren på auktionen dagen kommer att ersätta alla andra avtal eller uttalanden som gjorts tidigare i auktionen. Den auktionering Företaget kan bjuda på bilar eller andra fordon för tredje part, frånvarande spekulanter.
Andra regler

Alla fordon säljs på en som det är grund utan en garanti, och de får inte återlämnas för återbetalning. Vinnande budgivare måste komma tillbaka med sin köpebrev att ta bilen bort av partiet, och de måste registrera fordonet för att köra det. Vinnande budgivare är ansvariga för att avlägsna fordonet från partiet själva. Auktionsförrättare är inte ansvariga för eventuella skador eller saknade delar efter det att fordonet har sålts. Tvister som inte löses på lotten ska skickas till Texas Department of Licensing och förordning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-auctions/78323.html

Previous:
Next:

bilauktioner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.