Hur får man en återförsäljare för att släppa begagnad bil priser

Att köpa en begagnad bil för under återförsälningskontorets utgångspriset kräver att köparen först göra en del efterforskningar för att hitta värdet av fordonet. När köparen bestämmer bilens värde, har han att bestämma det högsta belopp han ska betala för bilen. Köparen måste då förhandla för att få återförsäljaren att sänka priset på bilen. Om köparen förhandlar framgångsrikt, kommer dealern sälja honom bilen för mindre än hans högsta pris. Saker du behöver
Begagnad bil värdeinformation
Visa fler instruktioner
1

bestämma värdet på den begagnade bil du vill köpa från en återförsäljare. Använd en sökmotor för att hitta webbplatser bil prissättning. Gå till den webbplats du väljer och titta på menyn för begagnad bil avsnittet. Hitta året och göra av bilen du vill pris. Skriv i körsträcka och markera rutan bredvid de alternativ eller extra funktioner på fordonet. Tryck på lämplig knapp på webbsidan för att skapa den använda rapporten bil värdering. Skriv ut rapporten för att använda när du förhandla om inköpspriset med bilhandlare.
2

Gå till bilfirma och be att få tala med en säljare. Tipsa försäljaren vilken bil du vill inspektera. Leta efter inköpspriset på en av bilens rutor, eller be säljaren hur mycket dealern vill för fordonet.
3

inspektera bilen för att avgöra om du vill köpa den. Ta bilen för en provkörning för att ta reda på hur den hanterar. Fråga säljaren några frågor du har om bilen efter att du är klar med provkörningen.
4

säljaren en offert. Titta på begagnad bil värderingsutlåtande du tog med dig och hitta det lägsta priset. För att få bilen till ett lägre pris än vad dealern vill, erbjuder sig att köpa den för ett belopp mellan det lägsta priset på rapporten och priset återförsäljaren vill. Försäljaren kommer förmodligen göra dig en motförslag till ett högre belopp än ditt erbjudande. Gör säljaren en andra erbjudande mellan pris och säljarens motförslag priset.
5

Vänta säljaren att antingen acceptera ditt pris eller göra dig en annan motförslag. Om säljaren gör en annan motförslag, acceptera det eller berätta säljare kommer du inte gå något högre än din andra erbjudande. Om säljaren accepterar erbjudandet, underteckna pappersarbete för att slutföra köpet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/78129.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.