Hur man upptäcker Body Filler

Body fyllmedel används ofta i skrupelfria sätt och resultaten vidare till intet ont anande konsumenter. Istället för att följa godkända, industri-godtagna normer, vissa butiker göra dåliga reparationer och missbruk spackel för att dölja skadan. Ofta är dessa reparationer är påvisas med visuell inspektion ensam. Ett snabbt och enkelt sätt att testa för sådana reparationer är att använda en magnet. Saker du behöver
magnet
Filt
silikon sealer
Visa fler instruktioner
1

Limma en bit skyddande filt i ansiktet av en stark magnet . Använd silikon sealer att binda kände till den plana sidan av magneten och låt stelna i flera timmar.
2

Öppna huven på bilen ett inspektera där stänkskärmar bulten till kylaren core stöd. Ofta kroppen skadan är lätt att upptäcka i detta område. Måla över-spray och linjer maskerande ibland kvar under en reparation av krockskador. Leta upp en sektion av oreparerad metall och testa magneten styrka som den binder. Använd detta som en guide när man testar andra delar av bilen.
3

Höj bakluckan på bilen och inspektera insidan av de yttre panelerna. Flytta någon plast eller liners mattan bort från sidorna och titta på panelerna. Dessa är en direkt återspegling av de yttre panelerna och är lätt att inspektera. Eventuella skador eller veck är ett tecken på reparationer, även om utsidan är slät.
4

Applicera magneten på olika platser runt om i bilen. Om det finns en betydande mängd av spackel, kommer magneten drar med varierande styrka. I vissa fall, om filler är mycket tjock, kommer om fastnar inte alls. Undvik bilar med reparationer som detta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77943.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.